Алисия демонстрира неподозирани кулинарни умения, с които смая дори колежките

...
Алисия демонстрира неподозирани кулинарни умения, с които смая дори колежките
Коментари Харесай

Галена и ДесиСлава : Браво, Алисия! Ставаш за готвачка!

Алисия показва неподозирани кулинарни умения, с които смая даже колежките си , научи HotArena .

Фолк певицата Алисия се пусна в обществените мрежи по какъв начин пъха тава с лазания във фурната. Тя нескромно назова себе си " началник Алисия " и изненада прелестно всички. Оказва се, че хубавицата е мултифункционална!

За разлика от множеството свои колежки, които са много надалеч от сходни битови действия, каквото е готварството, изпълнителката на " Добре ти беше " се оправя също толкоз добре в кухнята, колкото и на сцената . А със своята към момента неизпечена лазаня си завоюва откровените благосклонности освен на мъжете, чиято обич минава през стомаха!

Колежките на Алисия ДесиСлава и Галена не скриха своето удивление от кулинарните й умения. Те показаха утвърждението си от крайния резултат, макар че едва ли са го пробвали на усет. Но похвалата от двете певици несъмнено си е огромно самопризнание за Ася! Надали и самата тя е тествала шедоьвъра си, макар че италианската кухня й е обичана, написа " Телеграф ".

За да поддържа съвършена фигура, Алисия съблюдава непоколебим режим. А лазанята е такава калорийна бомба, че си е същинско провинение. Е, несъмнено и тя си разрешава сходни, само че доста рядко и гарнирано с огромна доза възприятие за виновност. А индивидът, за който е приготвила своя специалитет, си е същински късметлия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР