Alfa Romeo анонсира първите подробности за участието си в тазгодишното издание

...
Alfa Romeo анонсира първите подробности за
участието си в тазгодишното издание
Коментари Харесай

Автосалон Женева 2019: Alfa Romeo представя ...

Alfa Romeo анонсира първите детайлности за участието си в тазгодишното издание на международното ревю в Женева, което започва единствено след няколко дни.

С изискване, че ще има и други големи новости на щанда на марката, от Alfa Romeo посочват като главен акцент на салона специалната лимитирана серия Alfa Romeo Racing на Giulia Quadrifoglio и Stelvio Quadrifoglio, с която ще почетат именитото завещание на компанията в моторните спортове и новият й екип във Формула 1- Alfa Romeo Racing, с пилоти Антонио Джовинаци и Кими Райконен.

Друга забавна оригиналност, която ще представят на женевското ревю от Alfa ще бъде специфичната версия Stelvio Ti (Turismo Internazionale), моделното потомство 2019 година на Giulietta и други.

В Женева, Stelvio Ti ще бъде показано във версия с двулитров бензинов турбоагрегат с оптималната мощ от 280 конски сили и оптимален въртящ миг 400 Нм, осемстепенна роботизирана предавателна кутия и система за задвижване на четирите колела Q4. Автомобилът ще предложи опция за ускорение от 0 до 100 км/ч за 5.7 секунди и максимална скорост на придвижване от 230 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР