Алея с беседка, озеленяване и малко разширение на местата за

...
Алея с беседка, озеленяване и малко разширение на местата за
Коментари Харесай

Костадин Димитров за презастрояването: Чуваме всяко оплакване

Алея с беседка, озеленяване и малко уголемение на местата за паркиране - това ще се случи на терена край комплекс "Гербера " (блок 173), против застрояването на който през предходната година тракийци възстанаха, а митингът им стигна и до омбудсмана на републиката. 
"Спряхме строителството там. Всяко едно недоволство, всяко едно мнение е чуто от нас ", показа кметът на регион "Тракия " Костадин Димитров, посетител тази седмица в студиото на Plovdiv24.bg "Пловдив приказва ". 
Що се отнася до строителството като цяло обаче, то той бе безапелационен, че администрацията не може да спре хората да строят на своите си имоти. 
"Но поставяме старания, когато строят, това да е в синхрон с условията и наредбите. Тази година, да вземем за пример, ще издадем заповед за цветовото аранжиране на "Тракия ", уповавам се да се съобразят с нея. " 
За тракийския небостъргач "Тракия скай " пък показа, че все още не знае да има прогрес по плана, само че когато тръгне да се осъществя той от администрацията са помолили вложителите да подобрят инфраструктурата към пространството. 
Още за строителството, капиталовите планове и огромните проекти за региона - чуйте в огромното изявление на Plovdiv24.bg с кмета на "Тракия " Костадин Димитров.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР