Алена прави секс хороскоп на съботният ден пред Лейдизоун. Публикуваме

...
Алена прави секс хороскоп на съботният ден пред Лейдизоун. Публикуваме
Коментари Харесай

Ето кои зодии ще правят страхотен секс тази вечер

Алена прави секс хороскоп на съботният ден пред " Лейдизоун ". Публикуваме го без редакция. 

ОВЕН

След края на работния ден и вечерта обърнете внимание на фамилията си и на брачния си или съкровен сътрудник. Пригответе нещо вкусно за ядене. Сексуалните удоволствия са вашето хапче за положително въодушевление. Не се лишавайте от тях.

ТЕЛЕЦ

Звездите ви предизвестяват за препирня поради ревнивост от страна на колегата ви. Знаете, че причина няма. Бъдете благи и докажете невинността си с красиво подредена маса, вкусна вечеря, хубаво вино и полови наслаждения.

БЛИЗНАЦИ

Все още сте завладени от страсти поради рецесията в персоналния си живот, скъпи дами и сте покрай обезсърчение, само че смяната зависи и от вас. Постепенно осъзнавате грешките си и повода за неналичието на полов живот в последните дни.

РАК

Не сте се справили с проблемите в персоналните си връзки. Изходът не е в невярност от ваша страна, а в диалози и изясняване на претенциите. Не разчитайте на възобновена естетика и полови наслаждения, тъй като сте се провалили поради вашето държание.

ЛЪВ

Не ви поучавам да сте нападателни и сериозни към околните си, единствено тъй като желаят да споделят проблемите си. Ако не сте тактични и не ги изслушвате търпеливо ще ги отдалечите от себе си. Интимната ви половинка не е подготвена за полови удоволствия.

ДЕВА

Вашият сватбен сътрудник е отвън себе си от терзание поради интригите, с които всекидневно го засипват ваши злонамерени родственици. Забранете им да поддържат връзка със фамилията ви, в случай че желаете да съхраните брака си. Докажете верността и възприятията си, а по-късно се отдайте на полови наслаждения.

ВЕЗНИ

Проявете еластичност, такт и самообладание в диалозите с околните си, с цел да си спестите проблемите вкъщи, благи дами. Напрегнати и изтощени сте.  От вас зависи дали ще се лишите от сантименталните мигове и половите удоволствия.

СКОРПИОН

Отново се сблъсквате с проблеми в персоналните връзки. Семейните да извърнат внимание на сътрудниците си и на децата си. Покажете им, че ги обичате. С положителното си отношение ще си спечелите заслужени сантиментални мигове и полови удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Несемейните може в този ден да срещнат подобаващия сътрудник. Не ги поучавам да бъдат с интимните мигове, с цел да не се окаже, че страдат разочаровани. Несемейните дами може скоро да бъдат сюрпризирани от непредвидена бременност. Естествено това условие не важи за фамилните дами.

КОЗИРОГ

Обърнете внимание на връзките си в фамилията. Избягвайте по опция новите запознанства, макар, че ще ви бъде мъчно да им устоите. Привлечени сте от сексапила на новото си завладяване, само че не бързайте да се отдавате на секс повлияни от алкохолното замайване.

ВОДОЛЕЙ

Очакват ви разправии с околните ви поради отводът ви да монтирате охранителна система в дома си, тъй като имате възрастни родители и сте сигурни, че те няма да се оправят с нея. Вечерта сте най-черните в очите им и няма да ви дадат опция да изживеете полови наслаждения.

РИБИ

Поговорете с околните си, даже и в случай че сте достигнали стадия на неспособност да си поддържате връзка умерено. В един миг би трябвало да изясните дали ще имате взаимно бъдеще и бракът ви ще се запази или би трябвало да се разведете поради изневярата и неналичието на полов живот.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР