Алена е жената в живота ми с главно Ж“. Тя

...
Алена е жената в живота ми с главно Ж“. Тя
Коментари Харесай

Юлиан Вергов: Алена е жената в живота ми, друга НЯМА!

„ Алена е дамата в живота ми с основно „ Ж “. Тя е най-важната и друга няма. Дори и да има обаче, нямам доверие, че ще стигна до брак. Не го направих толкоз години, надали и ceгa ще го направя. “

Това споделя именитият любим на дамите секси-Юли Вергов , както го назовават фенките. Само преди дни артистът подари на щерка си Алена 300-кубикова „ Веспа “, която е по случай 18-годишнината й. „ Тази година е значима за нея снима се във филм, взе брошура, кара няколко пъти кола до морето - всички тези неща ще са й нужни доста в живота. Затова желаех да я приготвя с тях “, показа Вергов .

Само преди дни той и Алена бяха посетители на тенис шампионата „ София оупън “, а двамата са почитатели на играта от много години. „ Тя ми отвори очите за ракетата. Научи ме по какъв начин да заставам, по какъв начин да се държа на корта “, признателен е на щерка си Вергов.

Самият той не всеки път единствено „ четка “ Алена . Най-често подиграва с напъните й да е съвременна. „ Казвам й,,Ооо, това е гадно “, само че пък тя доста не ме слуша. Никога не сме си говорили умалително, от бебе се държа с нея като с възрастен “, изяснява още Вергов.

Любимецът на дамите най се опасява за детето си да не продължи неговите „ падения “. „ Самият аз съм чупен на всички места. Имам контузии от хокей, ски, фехтовка, даже от едно дърво паднах. Аз бях и първият скейтбортдист у нас, като тогава карахме на стадион „ Васил Левски “. Гледам, че Алена обича и тя като мен рисковото, и по тази причина все съм на нокти, когато ми се обади да ми каже, че „ нещо не доста притеснително се е случило “, смее се Вергов .

Другото, което нервира артиста у щерка му, е нейната разхвърляност. „ Каквото бутне или вземе, остава на същото място, в никакъв случай не прибира “, разкрива артистът.

Към гаджетата на любимката си обаче Вергов е благосклонен. Помни през смях първото гадже на Алена, което, като схванало кой е татко й, си глътнало дъвката и нищо не можело да каже съвсем час, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР