Алексей Арестович, съветник в кабинета на Володимир Зеленски, нападна онези,

...
Алексей Арестович, съветник в кабинета на Володимир Зеленски, нападна онези,
Коментари Харесай

Арестович даде песимистична прогноза: Пряк път към поражението

Алексей Арестович, консултант в кабинета на Володимир Зеленски, атакува тези, които в Украйна „ работят против военно-политическото управление на страната “.

Арестович засрами украинската съпротива, която стартира битка за власт в миг, когато " Украйна се бори за оцеляване ". Той укори опозицията, че се пробва да дискредитира президента.

Той счита, че сходно държание е в интерес на Русия.

„ Фермите за ботове, които бяха следени от народен представител от Европейската взаимност, разпространяваха 2 тематики: забавянето на доставките на оръжия за Украйна и спора сред Володимир Зеленски и Валерий Залужни. Просто да се основат, действително или медийно “, сподели Арестович.

Военният анализатор счита, че сходни дейности могат да костват повече даже от директните офанзиви на съветските въоръжени сили. Той нарисува мрачна вероятност за украинците.

„ Това е директен път към безредица и проваляне във войната “, предизвести съветникът на Зеленски, отбелязвайки, че тази активност е плащана отнякого.

Арестович напомни, че Украйна е минала през нещо сходно преди век.

„ Те още веднъж желаят да въвлекат Украйна в политическа рецесия и провалянето от Москва, с цел да задоволят политическите си упоритости по време на войната “, написа военният анализатор.

Сътрудникът на Зеленски се чуди докога ще продължи това.

" Имам един въпрос: " Докога? " - пита украинският политик.

По-рано Арестович изясни, че Украйна би трябвало да приключи военните дейности преди зимата.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР