Александра Пелоси е изградила богата автобиография от лични документални филми,

...
Александра Пелоси е изградила богата автобиография от лични документални филми,
Коментари Харесай

Александра Пелоси се опитва да намери общ език с „The Insurrectionist Next Door“

Александра Пелоси е построила богата автобиография от персонални документални филми, в които се стреми да построи мостове или просто да излиза с хора, с които не е съгласна политически. Този метод доближава своя логически, въпреки и ненапълно стеснен свършек в „ The Insurrectionist Next Door “, в който режисьорът прекарва време с тези, които са взели участие във въстанието на 6 януари в Капитолия.

Пелоси, по-специално, беше там този ден, заснемайки забележителни фрагменти на майка си, тогавашния ръководител на Камарата на представителите Нанси Пелоси, които послужиха като най-новата част от нейния документален филм от 2022 година „ Пелози в къщата “.

В „ The Insurrectionist Next Door “, 15-ият филм на Пелоси от дългогодишната й връзка с HBO (като CNN, поделение на Warner Bros. Discovery), тя наблюдава няколко души, задържани за ролята им в щурмуването на Капитолия, деликатно се пробвайки да извлече какво ги е стимулирало, какво, в случай че има някакви съжаления, които биха могли да таят, и дали подвеждането им в затворническа килия може по някакъв метод да е раздрусало тяхната честност към някогашния президент Тръмп.

Не е изненадващо, че Пелоси намира множеството от поданиците си за непокаяни и към момента уверени, че изборите са били откраднати от Тръмп. Срещайки се с Пол Ходжкинс преди и откакто е излежал осеммесечна присъда затвор, Пелоси показва изненада, че го намира да гледа OAN, твърдо дясната мрежа, която, дружно с други в камерите на консервативните медии, оказа помощ за разпалването на враждебността, избухнала след избори.

„ Мненията ми за това кое е положително и кое не е положително за страната ни не са се трансформирали “, споделя й Ходжкинс.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР