Александра Фейгин пропуска държавното първенство заради липсата на условия за

...
Александра Фейгин пропуска държавното първенство заради липсата на условия за
Коментари Харесай

Александра Фейгин пропуска държавното първенство заради студа

Александра Фейгин пропуща държавното състезание поради неналичието на условия за подготовка. Основна причина са минусовите температури в Зимния замък на спорта.

" От през вчерашния ден стартира държавното състезание, тук на Зимния замък, където упражнявам всекидневно. С моя екип взехме решение просто да се откажа от това държавно състезание, тъй като изискванията стават все по-недопустими. Предстои ми Световно и знам, че е по-добре да се запазя, в сравнение с да се пусна на държавно и да направя някоя контузия и просто да свърша сезона ", показа фигуристката ни пред NOVA.

" Преди години бяха създали ремонт и помня, че първите няколко месеца беше доста топло. В момента, може би от няколко години се утежнява всекидневно. От днешния ден е неприемливо, аз карам с пет горнища, не мога да се движа. Чувствам се като бяла мечка, само че би трябвало да махам, тъй като не мога да скачам ", добави тя. 

" Влязох за малко, може би в действителност е малко по-топло, само че за какво чак в този момент се взе това решение? Но се надявам отсега нататък всичко да бъде наред и да се сготвям като хората ", приключи Фейгин. 

 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР