Александър Янев официално беше представен като ново попълнение на чешкия

...
Александър Янев официално беше представен като ново попълнение на чешкия
Коментари Харесай

Александър Янев: Искам да помогна на Бърно да постигне целите си

Александър Янев публично беше показан като ново попълнение на чешкия Бърно Баскет. Националът бе изпратен уместно от досегашния си клуб Черно море Тича, откъдето му пожелаха шанс и триумф.
" Чувал съм единствено хубави неща за този град ", показа Янев на представянето си. " Преди няколко сезона играх в Австрия и оттова знам, че Бърно е доста хубав. Цари добра организация и тимът е окуражен да доближи най-високото си равнище. Искам да бъда част от него и да оказа помощ на отбора си да реализира поставените цели "

" Играл съм в доста европейски страни - Гърция, Испания, Австрия, Хърватия. Бях в Аржентина един сезон. Определено ще ми бъде забавно да играя в чешката баскетболна лига ", добави националът.

" За мен е значимо постоянно да давам всичко от себе си. Искам да покажа уменията си и да оказа помощ на тима посредством представянето си. Мисля, че в случай че всички работят крепко и вършат това, което им споделят треньорите, можем да се превърнем в в действителност страховит тим ", разяснява някогашният състезател на Черно море Тича.
За момента Бърно заема четвъртото място във краткотрайното класиране в чешката лига с баланс 4-2. Янев може да дебютира за тима си още на следващия ден при семейството на Свитави.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР