Александър Везенков записа 3 точки за 13 минути игра при

...
Александър Везенков записа 3 точки за 13 минути игра при
Коментари Харесай

Везенков игра 13 минути при тежка загуба на Сакраменто от Бостън

Александър Везенков записа 3 точки за 13 минути игра при тежката загуба на Сакраменто Кингс от Бостън Селтикс със 119:144 вкъщи. Сакраменто бе в серия от три следващи триумфа, само че не съумя да се опълчи на един от любимците за купата през този сезон.

Домакините започнаха по-добре и дръпнаха с 12 точки в средата на първата част, само че Селтикс изравниха резултата и от средата на втората четвъртина започнаха да натрупат преднина, която доближи 30 точки в един миг. Везенков се появи в игра в края на първата част и остана на паркета за първите минути от втората, след което още веднъж влезе в последната четвърт, когато към този момент изходът от мача бе явен. Той осъществя една тройка от три опита, като общата му успеваемост на стрелбата бе 25 % (1/4). Българският баскетболист също по този начин се регистрира с 2 битки в нахлуване и 1 в отбрана.

За Бостън цели петима играчи вкараха 20 и повече точки, като най-резултатни бяха Дерик Уайт и Джейлън Браун с 28. За Сакраменто над всички бе Де`Арън Фокс с 29 точки.

Кингс заемат пето място в Западната конференция с 16 победи и 10 загуби, до момента в който Селтикс са водачи на Изток с баланс 21-6. За отбора на Майк Браун следва домакинство на Финикс Сънс в петък. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР