Александър Везенков не взе участие при загубата на Сакраменто Кингс

...
Александър Везенков не взе участие при загубата на Сакраменто Кингс
Коментари Харесай

Везенков не игра при загуба на Сакраменто от Ню Орлийнс

Александър Везенков не взе присъединяване при загубата на Сакраменто Кингс от Ню Орлийнс Пеликанс с 93:129 като посетител в мач от постоянния сезон на НБА. Българският баскетболист изпитва болежка в палеца на лявата ръка след успеха над Далас Маверикс ден по-рано, като се чака той бързо да се завърне в игра.


Сакраменто бяха в серия от шест следващи победи, а дуелът в Ню Орлийнс бе равносилен доникъде на втората част, след което домакините последователно започнаха да натрупат преднина, която доближи 41 точки в последната четвърт. Играчите на Майк Браун нямаха ден в стрелбата, като най-резултатен бе Харисън Барнс с 16 точки, а звездата Де " Арън Фокс вкара едвам 14 при 27,8 % успеваемост. За Пеликанс Брандън Инграм бе над всички с 31 точки, а Зайън Уилямсън вкара 26.

По този метод Кингс към този момент имат 8 победи и 5 загуби и заемат пето място в класирането на Западната конференция. Ню Орлийнс е на девета позиция в същата конференция с актив 7-7.

За двата отбора ще има единствено ден отмора, преди те още веднъж да се срещнат в Ню Орлийнс в четвъртък от 3:00 часа българско време. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР