Александър Везенков изгледа от трибуните победата на Сакраменто Кингс над

...
Александър Везенков изгледа от трибуните победата на Сакраменто Кингс над
Коментари Харесай

Везенков пропусна 20-и пореден мач в НБА

Александър Везенков изгледа от трибуните успеха на Сакраменто Кингс над Филаделфия 76 със 108:96 от постоянния сезон в НБА. Най-добрият състезател в Евролигата за предишния сезон пропусна 20-и следващ дуел на " кралете ", откакто контузи глезена си на 10 февруари против Денвър Нъгетс. Той тренира с тима и е със статут " възобновен ", само че очевидно не се избързва с включването му.
В мача Домантас Сабонис, който прави необикновен сезон за Сакраменто, влезе в историята с 25-ия си " трипъл-дабъл " за сезона. Литовецът вкара 11 т., взе 13 битки и подаде 10 асистенции, с които е №1 в НБА.
Синът на именития Арвидас Сабонис е с 54 следващи " дабъл-дабъла ", което никой не е правил в лигата от 1977 година Рекорда държи Уилт Чембърлейн, който е с 227 следващи сходни активи. Домантас е играл във всички 71 дуела на Кингс за сезона до момента.
11 кръга преди края на постоянната му част отборът на Везенков е шести на Запад с 42 победи и 29 загуби. Същият баланс имат и Далас Маверикс, а Финикс Сънс са с 42:30. Шестото място е последното, даващо пряк билет за плейофите, а идващите четири отбора отиват в спомагателни баражи.
През нощта Кингс игра с Далас, а двата отбора се срещат още веднъж в събота. На 13 април " кралете " одобряват и Финикс.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР