Александър Везенков и Олимпиакос спечелиха за втори пореден и общо

...
Александър Везенков и Олимпиакос спечелиха за втори пореден и общо
Коментари Харесай

Везенков: Няма как да съм доволен от себе си

Александър Везенков и Олимпиакос завоюваха за втори следващ и общо пети път в Евролигата. В Двореца на мира и дружбата селекцията на Йоргос Барцокас излъга Фенербахче с 67:65 в мач от седмия кръг. Българският национал попадна в стартовата петица и способства за трагичната победа. Крилото се регистрира със 7 точки и 5 битки за 34 минути на паркета, в които се задържа в игра. В ефира на Max Sport 2 българинът съобщи, че е благополучен от трагичния триумф, само че не и от своето показване. „ Важното е, че победихме. Мачът беше доста тежък, водихме в резултата от самото начало, само че допуснахме спад в нашата игра. Може би това се случи поради умората или някакви недоразумения в отбрана, само че ограничихме един доста надарен тим до 65 точки. В края извадихме малко повече шанс. Костас Слукас ги тренира тези стрелби по няколко часа дневно. Играхме доста добре в отбранителен проект и съм благополучен, че спечелихме. “

„ Няма по какъв начин да съм удовлетворен от себе си, само че в края на сезона никой няма да помни тези мачове. Важното е отборът по какъв начин се показва. Трябва да си починем два дни и по-късно започваме да се приготвяме за срещата с Монако другата седмица, която няма да е лесна. Публиката доста ни оказва помощ, във всеки мач е до нас, доста е значимо да побеждаваме, изключително в нашата зала. Имаме пет победи на наш терен, което е доста добре. Искаме да ги създадем шест идната седмица. Знаем, че нашите почитателите са способени и схващат от играта. Те знаят по какъв начин и какво би трябвало се направи “, добави той.

„ Знам какво мога и какъв брой съм упражнявал, както и че в последните три мача от Евролигата нещата не се получават. Както споделих, никой няма да помни тези дуели, в случай че всичко е наред с тима. Ще си умря, ще се концентрирам и ще видя какви са моите неточности, а по-късно ще забележим какво ще стане по-нататък “, приключи Везенков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР