Александър Везенков добави още една значима награда към своята колекция,

...
Александър Везенков добави още една значима награда към своята колекция,
Коментари Харесай

Александър Везенков за втора поредна година получи приза за MVP на гръцкото първенство

Александър Везенков добави още една значима премия към своята сбирка, откакто за втора поредна година бе определен за MVP на постоянния сезон в гръцкото състезание поради изявите си за към този момент някогашния си отбор Олимпиакос.

По този метод българската баскетболна звезда това се подреди паралелно до имена като Никос Галис, Панайотис Фасулас, Димитрис Диамантидис и Ник Калатес, които също са печелили оценката в поредни години.

Иначе това е общо трета премия за MVP на гръцкото състезание за новото попълнение на Сакраменто Кингс в НБА, който стига до наградата и през сезон 2014/15, когато още е състезател на Арис Солун.

През тази година церемонията по награждаване се организира на остров Родос, а по обясними аргументи Александър Везенков не можеше да участва персонално. Той въпреки всичко се включи с видео от Съединени американски щати, в което благодари на всички в Олимпиакос преди старта на Финалната четворка за Суперкупата на Гърция.

Освен това 28-годишният баскетболист получи и наградата за Най-популярен състезател в гръцкия шампионат.

В момента Спортист №1 на България за 2022-а година се приготвя интензивно с новите си съотборници в екипа на Сакраменто, защото неговият дебют в НБА е все по-близо.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР