Александър Василев е първото ново попълнение на “Берое” за предстоящия

...
Александър Василев е първото ново попълнение на “Берое” за предстоящия
Коментари Харесай

Александър Василев отново е в състава на „Берое”

Александър Василев е първото ново попълнение на “Берое” за идния сезон, откакто на 1 юни подписа контракт с клуба. Той е притеглен като свободен сътрудник, а последно беше в състава на “Лудогорец” (Разград). Той играе като полузащитник и беше притеглен в „ Берое ” чартърен от разградчани през лятото на 2016 година, когато изигра 19 мача и осъществя едно попадение. Василев ще стартира подготовка с “Берое” на 11 юни.

Той е роден  в Стражица, като юношеската си кариера стартира в локалния “Левски”. След това минава през детско-юношеската школа на “Видима-Раковски” (Севлиево) и “Чавдар” (Етрополе), като с последните подписва и първия си професионален контракт през 2012 година. В същия сезон изиграва 23 срещи, защитавайки екипа на “Чавдар”, в които се разписва един път. През сезон 2013/14 става част от втородивизионния “Калиакра” (Каварна), като във визитката си има записани 24 дуела още веднъж с едно попадение.

През лятото на 2014 година се причислява към първенеца “Лудогорец” и за два сезона взе участие в 20 срещи, осъществя едно попадение в първия тим.

Александър Василев е минал през всички младежки обединения на националния тим по футбол, има 11 срещи за младежкия народен тим.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР