Александър Усик защити шампионските си титли на Международната боксова федерация,

...
Александър Усик защити шампионските си титли на Международната боксова федерация,
Коментари Харесай

Усик и Джошуа заедно вдигнаха знамето на Украйна!

Александър Усик отбрани шампионските си трофеи на Международната боксова федерация, Световната боксова организация и Световната боксова асоциация с разединено съдийско решение против Антъни Джошуа - 115:113, 113:15, 116:112. В края на срещата двамата боксьори подвигнаха знамето на Украйна в символ на съпричастност с битката на украниския народ против съветските нашественици и убийци.

Преди това Саудитска Арабия и целия свят станаха очевидци на един от най-вълнуващите дуели в тежка категория, в който и двамата бойци предложиха невъобразимо високо движение през всичките 12 рунда, оповестява sportal.bg.

Джошуа не можа напълно да разгърне капацитета си на по-грамадния от двамата гладиатори, само че имаше задоволително доста мощни моменти в срещата, с цел да наелектризира публиката. Усик пък се оправи значително по същия съвършен метод, както в първия конфликт, като трябваше да преодолее съществени неприятности в началните рундове.
И двамата бойци заслужават голямо удивление за изключителното равнище на броя на размените и опитаните удари, както и цялостното движение на борбата. Те изглеждаха като че ли са в лека категория, а не по над 100 кг, като още веднъж невероятната кондиция на Усик се оказа решаваща за наклоняване на везните в негова изгода. AJ се опита да надделее, само че не се оправи с типично за по-тежкия боксьор прегазване на противника, като се изключи два-три рунда. Това се оказа незадоволително за успеха и справедливо, въпреки и с дребна разлика, Украйна чества своя безспорен първенец.

Галавечерта в град Джеда стартира с българска победа на Трайчо Герогиев с разграничено съдийско решение против сина на локален милиардер и прочут инфлуенсър.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР