Александър Иванов е на 28 години, от София, и не

...
Александър Иванов е на 28 години, от София, и не
Коментари Харесай

Българин е №1 на моден конкурс в Анталия

Александър Иванов е на 28 години, от София, и не си изкарва хляба единствено като модел, въпреки да има богат опит с фотосесии за разнообразни марки и марки у нас и в чужбина като представител на фешън организация " Монарх ”.

 

Към днешна дата той живее в Англия, работи като физиотерапевт и е измежду най-успешните на Острова. Между 25 март и 2 април в първокласния хотел " Сера ” в турския курорт Анталия се състоя влиятелният конкурс Future Fashion Faces World 2022, който събра в конкуренция за огромната премия модели - момчета и девойки - сред 18 и 28 години от 30 страни.

 

Нашият представител завоюва първото място сред 24-ма съперници от Турция, Ливан, Шри Ланка, Мексико, Съединени американски щати, Грузия, Франция, Филипините, Южна Африка и други, които се бориха за купата Grand Prix Supreme. В продължение на една седмица моделите снимаха фотосесии и дефилираха в разнообразни костюми на многочислените празненства - край басейна, в скай-бара, по време на церемония вечерята. В дефилето с национални дрехи изключително впечатляващи бяха Филипините и Южна Африка, само че същинското шоу бе по време на гранд спектакъла.

 

Хореографията за него бе поверена на българина Ивайло Кръстев, а публиката се наслаждения на вокалните умения на Мис Туризъм Шри Ланка - Шеруни Де Силва. Експертното жури оценяваше участниците прецизно и по разпоредбите на международните стандарти.

 

В него своя глас дадоха Николай Стоянов от фешън организация " Монарх ” и сътрудниците му Селчук Мерал от Турция, Карлос Сабория от Мексико, Нермин Ак от Ливан, Катуна Кубакидзе от Грузия, Ташкан Ран от Индия, Пиуми Хансамали от Шри Ланка и Джеймс Даг от Германия. На състезанието участваха кастинг шефове на четири огромни фешън организации, а спечелилите в конкуренцията за мъже и дами получиха предложение за контракт на стойност 10 хиляди $. Дали Александър ще продължи да работи като физиотерапевт, следва да разберем.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР