Александър Господинов- Доктора , който в сряда беше арестуван за

...
Александър Господинов- Доктора , който в сряда беше арестуван за
Коментари Харесай

Сашо Доктора остава в ареста, доставял с дрон бонзай в затвора

Александър Господинов- Доктора, който в сряда беше задържан за владеене на огромно количество опиати, остава в ареста.

Днес той се изправи за следващ път пред съда в Пловдив, с цел да му бъде взета мярка за неотклонение. Според доказателствата, които са показани след обиските, в дома му са открити над 5 кг опиати. Голямото количество наркотични субстанции са били заровени в покрайнината на къщата на майка му в село Цалапица. Другата част от опиатите са държани в мазето на блока, в който живее Господинов.

Защитникът на обвинения изиска мярка задържане под домакински арест, до момента в който се откри какво е неговото присъединяване в закононарушението и се прегледат и останалите доказателства по делото. Според юриста, домашният арест е приравнен с мярката за задържане под стража и Господинов не би могъл да се укрие на различен адрес отвън рамките на града.Обвиняемият е живеел в Пловдив, тъй като е има кабинет по стоматология, в който е приемал клиенти.

Пловдивският областен съд почете настояването на Окръжна прокуратура и взе най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “ във връзка с Господинов. Доказателствата и експертизите по делото, събрани на този стадий, демонстрират, че Господинов е създател на осъщественото закононарушение. Негова съучастничка била приятелката му Мая, която чака дете от него.

Наказанието му може да бъде от 5 до 15 години отнемане от независимост за тежко съзнателно закононарушение. Определението не е дефинитивно и предстои на обжалване пред Апелативен съд Пловдив.

Припомняме, че Доктора беше разследван от чиновниците на пловдивската Криминална полиция и за трафик на опиати в пандиза. Затворници описаха за изобретения новаторски метод за импорт на неразрешените вещества, а точно с дрон, който е видян да спуска кутии цялостни с дрога.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР