Александър Бублик не започна по най-убедителния начин годината, записвайки само

...
Александър Бублик не започна по най-убедителния начин годината, записвайки само
Коментари Харесай

Бублик: Гледам философски на живота; извън корта съм съвсем различен човек

Александър Бублик не стартира по най-убедителния метод годината, записвайки единствено една победа от началото на сезона. През миналата седмица обаче на шампионата в Монпелие казахстанецът за следващ път сподели на какво е кадърен, когато играе с готовност, и записа пет следващи триумфа, които го изведоха до дебютната му купа в Тура. През вчерашния ден международният номер 31 надигра в поредни сетове топ поставения Александър Зверев, което се трансформира и в най-голямата му победа досега в неговата кариера, а ето какво показа първенецът след триумфа си:

" Искам да благодаря на всички, на моя треньор и тима ми, които са тук с мен, както и на моите родители, които гледаха мача по малкия екран. Благодаря също по този начин и на публиката, бяхте невероятни през цялата седмица, нямаше да мога да реализира това без вас. Изиграх четири финала преди този момент, които изгубих, и да печеля първия си трофей с победа над състезател като Саша, е просто ужасно. През днешния ден сервирах добре, бях постоянен на ретур и съумях да овладея страстите си. Разбира се, на моменти имах шанс, само че когато получавах шансове, ги използвах.

Имам доста метафизичен взор върху живота както на корта, по този начин и отвън него. На корта от време на време ме виждате да експлодирам, само че това е част от играта ми. Много комици в живота са тъжни. Не мога да кажа, че аз съм печален, само че Александър Бублик на корта и отвън него са двама разнообразни души. Понякога обичам просто да дремя и да не върша нищо " - приключи ексцентричният казахстанец.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР