Алекс Петканова изуми всичките си последователи със снимка, на която

...
Алекс Петканова изуми всичките си последователи със снимка, на която
Коментари Харесай

Познайте с кого е Алекс Петканова

Алекс Петканова изуми всичките си почитатели със фотография, на която е с една от своите някогашни съквартирантки във ВИП Брадър. Hotnews.bg напомня, че в риалити предаването тя се ожени за Дани Петканов, а след края му роди наследник и се трансформира в сполучлив инфлуенсър и водещ. По-интересна обаче е нейната другарка, която гостува в дома на семейство Петканови край София.

Оказа се, че изкусителната русокоска е 49-годишната писателка, сценаристка и непрекъсната коментаторка по малките екрани Ваня Щерева. Майката на Мила Роберт сподели безупречна прическа, плътно тяло, а на лицето й няма нито една гънка. Дали трансформацията е дело на дългата карантина или просто на фотошоп, Hotnews.bg не знае, само че се радваме, че Щерева е взела поради градивната ни рецензия за външния й тип преди няколко месеца.

През март в „ Шоуто на Николаос Цитиридис” тя се появи като фолкаджийка с големи руси коси с букли, които лъщяха неестествено на камерите. Като допълнение сериозният облак коса правеше лицето на Щерева да наподобява още по-кръгло и подуто. Днес обаче тя може да постави в джоба си всяка 25-годишна русокоска, излиза наяве от фотографията на Алекс.

фотография:инстаграм алекс петканова
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР