Алекс Петканова бе нападната от последователка, която я упрекна, че

...
Алекс Петканова бе нападната от последователка, която я упрекна, че
Коментари Харесай

Фенове защитават Петканова, която бе грозно нападната в Инстаграм

Алекс Петканова бе нападната от последователка, която я укори, че не е истинска. Красивата инфлуенсърка показа нов reels, известните видеа с музика в Инстаграм, в което я виждаме дружно с Дани Петканов, а тематиката на видеото е мода. Двамата демонстрират разнообразни летни тоалети, които си подхождат за двойки. 

Видеото обаче е подразнило потребителка, която съобщи безапелационното си мнение: " Несполучливо и експлоатирано! Просто плагиатство на примитивно равнище! Алекс,от теб желаеме повече! Това е в жанр " Безумния Петкан ". ", написа дамата и добавя, че Алекс е доста красива жена, която би трябвало да се облича с " нещо по-изискано ". 

Виж още:

Петканова не е дала отговор по никакъв метод на забележката, само че пък и не е нужно, тъй като си има " войска " от хиляди почитатели, които се радват на всичко, което тя разгласява в мрежата. Фенове на Петканова пишат, че са несъгласни с думите на дамата, която остро подлага на критика инфлуенсърката, а някои даже я упрекват непосредствено, че завижда и поради това се изрича по този метод. През годините Алекс сигурно се е научила да приема рецензии от всевъзможни хора, а един от рисковете да бъдеш прочут е точно този - да бъдеш изложен непрекъснато на вербален обстрел от всевъзможни направления. 

Видеото въпреки всичко е събрало доста лайкове и най-вече позитивни мнения на хора, които се радват на двойката. Двамата евентуално нямат време да четат мненията на хората, тъй като са задоволително заети. Скоро видяхме Алекс Петканова в новия музикален план на Папи Ханс, където присъединяване има и комедийната звезда Любо Нейков.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/aleksandra_petkanova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР