Алекс Джоунс разкри за страха за здравето на най-малкия си

...
Алекс Джоунс разкри за страха за здравето на най-малкия си
Коментари Харесай

7-годишният син на Алекс Джоунс от The One Show, Кит, е хоспитализиран и претърпява операция

Алекс Джоунс разкри за страха за здравето на най-малкия си наследник тази седмица, когато той беше откаран по неотложност в болница за интервенция.

Водещата и майка на три деца Алекс - най-известна с водещата част на One Show - отиде в Instagram в четвъртък, с цел да показа тестването си с почитателите. Тя качи фотография, на която наподобява, че синът й Кит, на четири, чете книга, до момента в който е в поделение в болница.

Тя разгласи в съпътстващия надпис, че синът й е претърпял интервенция в болничното заведение Челси и Уестминстър в Лондон. Алекс изрази признателност към личния състав в болничното заведение на NHS в столицата по-рано.

Алекс написа до фотографията: „ Кит беше в къса интервенция тази заран. Първо, ОГРОМНИ благодарности [ви] на отлично общителните медицински сестри и лекари @chelwestft. Просто най-хубавото за педиатрията, а също по този начин и за @mykidsgoodreads Кит избра книга, която го развесели. "

Тя последва фотография на човек, за който се счита, че е член на личния състав, дружно с поредност от книги на стелаж в болница...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР