Алчността и капитализмът са в основата на успеха с масовото

...
Алчността и капитализмът са в основата на успеха с масовото
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Алчността ръководи ваксинацията срещу коронавируса

" Алчността и капитализмът са в основата на триумфа с всеобщото имунизиране (срещу коронавируса) във Англия ". Това са думи на премиера Борис Джонсън по време на частна виртуална среща с депутати от неговата Консервативна партия, от които обаче малко по-късно той се е отрекъл под предлог, че се е пошегувал, заяви БНР.
Няколко от депутатите, които са от авторитетния Комитет 1922, потвърдиха казаното от Джонсън във вторник вечерта, два дни преди разпускането на Народното събрание за великденска почивка. Премиерът е бил горделив от обстоятелството, че повече от 28 милиона британци са получили първа доза ваксина против ковид като е допълнил: " Причината за триумфа с имунизацията е поради капитализма и поради алчността, другари мои ", показва БГНЕС.
 Доцент Мангъров уточни за какво се тормози от коронавирусните ваксини (ВИДЕО) Доцент Мангъров уточни за какво се тормози от коронавирусните ваксини (ВИДЕО)
Не мога да отговоря за какво не се вършат аутопсии на починалите от ковид. Но в нашата болница нито един пациент, стигнал до летален...
Веднага по-късно той се е опитал да се отхвърли от думите си като се е пошегувал по какъв начин постоянно при срещи с Комитет 1922 изтича информация в медиите. От " Даунинг стрийт " не отхвърлиха думите на Джонсън, само че отхвърлиха коментар.
Депутати от опозицията осъдиха казаното от премиера в деня, в който бе маркирана една година от първия локдаун. Анджела Ийгъл от Лейбъристката партия разяснява, че " положителните каузи, а не алчността ще изведат страната от рецесията ".
Някои от участвалите във видеосрещата депутати се пробваха да защитят Джонсън с разяснение за подтекста на думите, като показаха, че като цяло той е желал да каже, че огромните фармацевтични компании са съумели безвредно да основат ваксини рекордно бързо и че това няма отношение към настоящия спор с Европейски Съюз.
Политически наблюдаващи обаче считат, че думите на Джонсън могат да ескалират напрежението с Брюксел, макар че до момента той избягваше да се ангажира във " война на думи " във връзка на опасността за възбрана на износа на ваксини от Европейски Съюз към Острова.
 Д-р Стойчо Кацаров: България продължава да е на последно място в Европа по имунизации Д-р Стойчо Кацаров: България продължава да е на последно място в Европа по имунизации
Здравният министър би управлявал доста по-добре рецесията, в случай че не му пречеше министър председателят. Това счита доктор Стойчо Кацаров, ръководител на УС...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР