Алберт Попов зае четвърто място в първия манш на слалома

...
Алберт Попов зае четвърто място в първия манш на слалома
Коментари Харесай

Алберт Попов с четвърто време в първия манш на слалома за Световната купа в Мадона ди Кампильо

Алберт Попов зае четвърто място в първия манш на слалома за Световната купа в Мадона ди Кампильо.

Топскиорът ни стартира с 16-и номер и направи доста мощен старт. Той усъвършенства най-хубавото време в първия бранш с 0.06 секунди и повтори достижението в третия. Крайното време на българина бе 48.38 секунди, с 0.42 зад това на водача Клеман Ноел (Франция), което му отрежда четвъртата позиция.

Между Ноел и Попов финишираха още Тимон Хауган (Норвегия) и Лоак Меяр (Швейцария). Лидерът в класирането в дисциплината слалом Мануел Фелер (Австрия) остана девети с 48.64 секунди.

Гледайте и втория манш на нощния слалом за Световната купа от Мадона ди Кампильо, Италия НА ЖИВО по Българска национална телевизия 3! Прякото ни предаване стартира в 21:35 часа!

Най-добрият български алпиец започва мощно своята акция в Световната купа, влизайки в топ 10 по време на слалома във Гургъл, Австрия. От този му старт измина към този момент повече от месец, а надареният ни скиор още веднъж е окуражен да реализира мощен резултат по време на конкуренцията в италианския зимен курорт Мадона ди Кампильо.

Това е едвам вторият слалом за сезона в Световната купа, защото преди две седмици във Вал д`Изер, Франция атмосферните условия отложиха надпреварата, в което Алберт още веднъж имаше упоритости за мощно достижение.

За най-хубавия ни играч в алпийските ски това е общо шесто присъединяване в кариерата му в Мадона ди Кампильо, а през предходната година той реализира и най-хубавия си резултат - 10-о място.

Ще успее ли Алберт Попов да се качи на почетната стълбичка в Мадона ди Кампильо - гледайте втория манш на слалома от 21:35 ч. НА ЖИВО по Българска национална телевизия 3!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР