Алберт Попов зае 11-о място в крайното класиране на нощния

...
Алберт Попов зае 11-о място в крайното класиране на нощния
Коментари Харесай

НА ЖИВО по БНТ 3: Алберт Попов завърши на 11-о място в слалома за Световната купа в Мадона ди Кампильо

Алберт Попов зае 11-о място в крайното класиране на нощния слалом за Световната купа в Мадона ди Кампильо.

Топскиорът ни стартира с 16-и номер и направи доста мощен старт в първия манш, като приключи четвърти за 48.38 секунди, с 0.42 зад водача Клеман Ноел (Франция). След втория манш победител стана Марко Шварц. Клеман Ноел остана втори. Дейви Райли зае третото място.



Най-добрият български алпиец започва мощно своята акция в Световната купа, влизайки в топ 10 по време на слалома във Гургъл, Австрия. От този му старт измина към този момент повече от месец, а надареният ни скиор още веднъж е окуражен да реализира мощен резултат по време на конкуренцията в италианския зимен курорт Мадона ди Кампильо.

Това е едвам вторият слалом за сезона в Световната купа, защото преди две седмици във Вал д`Изер, Франция атмосферните условия отложиха надпреварата, в което Алберт още веднъж имаше упоритости за мощно достижение.

За най-хубавия ни играч в алпийските ски това е общо шесто присъединяване в кариерата му в Мадона ди Кампильо, а през предходната година той реализира и най-хубавия си резултат - 10-о място.

Ще успее ли Алберт Попов да се качи на почетната стълбичка в Мадона ди Кампильо - гледайте втория манш на слалома НА ЖИВО по Българска национална телевизия 3!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР