Алабаи убиват домашни любимци и тормозят деца из пловдивското село

...
Алабаи убиват домашни любимци и тормозят деца из пловдивското село
Коментари Харесай

Алабаи убиват домашни любимци и тормозят деца в пловдивско село

Алабаи убиват домашни любимци и тормозят деца из пловдивското село Белащица. Това алармира читателка на TrafficNews. Притеснената жена описа, че и нейното кученце е раздрано от алабаите, а синът й по знамение е съумял да избяга от тях.
Прочетете още
„ Вчера 10-годишният ми наследник, който си играеше с другари пред нас, беше подгонен от двата големи безпризорни алабая, които нахлуха в двора ми и раздраха и убиха кученцето ни. Той е фамилният ни любим, който гледаме 10 години ”, показа пострадалата.

Детето е съумяло да избяга и се е скрило в близкия железарски магазин със съучениците си.

„ Той беше в потрес. Събуждаше се през нощта с писъци и плач и се напикаваше от боязън. После установихме, че има други раздрани кученца, влизания в други дворове. Нападната бременна и майка с детенце ”, изясни дамата.

Тя е подала сигнал на тел. 112 и на адреса й са изпратени униформени. Заедно с служителите на реда съумяват да намерят и притежателя на алабаите.

„ Той обаче най-нагло излъга, че кучетата не са напускали дома му, и ни заплашваше от самото начало. Въпросните притежатели оставят щерка си – 11-годишна, да разхожда двата алабая без намордници. Това не е единственият случай, в който кучетата са изпускани и обикалят и стресират цялото село. За мен не е обикновено кучета убийци да са на открито без надзор и от 17:00 до 21:00 ч. да обикалят улиците да избиват животни и да атакуват хора. Да гонят и стресират децата ”, споделя дамата. И пита би трябвало ли кучетата да раздерат някое дете, да са се вземат ограничения.

А като доказателство, че алабаите са пускани от вкъщи им, читателката ни изпрати видео. Вижте го:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР