Ал Уордън е американски астронавт и инженер, който е бил

...
Ал Уордън е американски астронавт и инженер, който е бил
Коментари Харесай

Джоузеф Фарел вярва, че в Слънчевата система е имало две космически войни

Ал Уордън е американски астронавт и инженер, който е бил водач на командния модул на лунната задача Аполо 15 през 1971 година Той е един от 24-те индивида, летели до Луната.Бившият член на Аполо 15 споделя, че „ освен извънземните са действителни, само че те са пристигнали на Земята в далечното минало и са основали нашата цивилизация, и в случай че желаеме да търсим доказателства, всичко, което би трябвало да създадем, е да погледнем античната шумерска литература “.През 2017 година в английското телевизионно предаване „ Добро утро, Британия “ той дава фрапантен отговор, когато водещият го пита за какво да се харчат толкоз доста пари за галактически задачи, когато на Земята има задоволително проблеми. Питат го и дали има вяра, че извънземните са същински.Отговорът му евентуално изненадва всички, които гледат изявлението:„ Ние сме извънземните, само че просто мислим, че те са някой различен. Но ние сме тези, които пристигнаха от някъде другаде, тъй като някой различен трябваше да оцелее. Те пристигнаха тук с галактически транспортен съд, кацнаха и започнаха да основават цивилизацията.
И в случай че не ми вярвате, вземете книги за античните шумери и вижте какво имат да ни кажат. Те ще ви опишат всичко. “

 1 - Джоузеф Фарел има вяра, че в Слънчевата система е имало две галактически войни
Според доктор Джоузеф Фарел, преди милиони години в Слънчевата система се е състояла междугалактическа галактическа борба, включваща свръхеволюирали извънземни.Авторът на „ Космическа война: междупланетна война, модерна физика и антични текстове “ доктор Джоузеф Фарел споделя, че има задоволително доказателства за катаклизмични и пагубни опустошения в Слънчевата система. Той допуска, че е имало две галактически войни- едната преди 65 милиона години, а другата преди 3,2 милиона години.Фарел е историк, приключил Оксфорд, експерт по различна история, Втората международна война и секретни технологии. След цялостен живот проучване на различната история, просвета и антични текстове, Джоузеф стартира да написа по тези тематики.Отхвърляйки натуралистичните и материалистични догатки за катастрофизма, показани от други откриватели, доктор Фарел счита, че „ е време да вземем съществено античните легенди за галактическата война в небесата “.Използвайки в своите причини извънземни артефакти, напреднали хрумвания на актуалната физика и текстове от антични легенди той твърди, че антична междупланетна война се е водила в нашата лична Слънчева система, с потреблението на оръжия с изключителна мощ и трудност.Много учени и създатели по антична история загатват по този начин наречената „ Технология на Боговете “, която включва освен мистичната летателна машина Вимана, само че и „ мощните оръжия на Боговете “, като Ваджра – артефакт на Анунаките, който стреля със мълния.В книгата си доктор Фарел загатва античния шумерски господ Нинурта, владеещ „ мълнията “, която е имитация на електрически разряд, създаден в съвременна лаборатория, и която опитва с физиката на плазмата.Фарел твърди, че тази галактическа война е отразена в античните текстове на шумерите, вавилонците, египтяните, библейските текстове, ведическата традиция, както и в митологията на Новия свят, от маите и ацтеките до легенди на някои локални северноамерикански племена.

 Глинена плочка от античен Шумер с клинописно писмо описват историята на Анунаките
Глинена плочка от античен Шумер с клинописно писмо описват историята на АнунакитеНо помислете за това: най-старите текстове от античния Близък изток са може би на 4000 до 5000 години. Ведическите текстове могат да бъдат на 5000 или 6000 години. В допълнение, чисто устните обичаи могат да върнат информацията няколко хиляди години обратно.Това е доста време, само че не е нищо спрямо 3,2 милиона години. Изключително неуместно е да се обмисля връзката сред античен ръкопис отпреди 6000 години и събития, случили се преди 65 милиона години.Четете още: Дамата от Елче: Богинята на Анунаки?Звучи недопустимо, че всички цивилизации, високи и низши, като египтяните, монголците, разнообразни китайски династии, Римската империя, инките и ацтеките, са идвали и са си отивали единствено през последните няколко хиляди години.Вярно е, че следи от обичаи и митологии са оживели хиляди години. Британският психолог и публицист Стан Гуч, който евентуално е най-известен като последовател на „ теорията за хибридния генезис “ на човешката еволюция, изрича аргумента, че огромна част от нашата фундаментална просвета през днешния ден се основава на и в действителност произлиза от изчезналата раса на неандерталците, последният, от които е липсващ преди към 20 000 до 30 000 години.Гуч споделя, че актуалният човек не знае и/или е не запомнил произхода на своите съществени културни атрибути, като развиването на Зодиака и разнообразни теологични концепции и доста повече.

 3 - Джоузеф Фарел има вяра, че в Слънчевата система е имало две галактически войни
Според водещи учени произходът на Хомо Сапиенс е на към 200 000 години. Въпреки това, доктор Фарел декларира, че легендите са излъчени от една или друга цивилизация в продължение на 3,2 милиона години.Въпреки, че има последователи на различната археология като Майкъл Кремо и Ричард Томпсън, които споделят, че човешкият тип в действителност е на милиарди години, за жалост сходни изявления несъмнено са меко казано „ на ръба “.Сценарият на галактическата война на доктор Фарел има голямо влияние в работата на физика доктор Джон Бранденбург, който е брилянтен физик по плазмата, получил докторска степен от Калифорнийския университет – Дейвис през 1981 г.Д-р Джон Бранденбург разгласява две спорни книги – „ Смъртта на Марс “ и „ Животът и гибелта на Марс “, в които той дава мощно научно и високо техническо изложение на обстоятелството, че Марс е бил погубен от нуклеарни оръжия преди милиони години като част от междузвезден галактически спор.Бранденбург споделя, че Марс е бил погубен, когато напреднала извънземна раса е хвърлила две мегатонови бомби, които са избухнали на стратегически места на към 32 км над повърхността на Марс.Ако е прав, това би било от изгода за теорията на доктор Фарел за античната галактическа война, само че има сериозен проблем.Според доктор Бранденбург Марс е бил ударен от нуклеарна офанзива преди 251 милиона години. Това не е в сходство с времевата рамка на доктор Фарел отпреди 3,2 милиона и 65 милиона години.Според починалия доктор Том ван Фландърн, американски астроном, експерт по небесна механика за Военноморската обсерватория на Съединени американски щати, планетата сред орбитите на Марс и Юпитер е експлодирала преди към 65 милиона години или преди още 3,2 милиона години. Той намира някакъв метод да формулира своя сюжет за галактическа война във връзка с времеви сюжет от 10 000 до 15 000 години.Д-р Фарел написа:„ Вярвам, че хипотезата за експлодиращата планета на ван Фландърн има смисъл единствено в случай че човек е подготвен да одобри неестествено пояснение. Разбира се, това е еретично на няколко равнища, защото обяснението по някакъв метод би трябвало да включва съществуването на евентуални артефакти на Марс, както и хипотетична високотехнологична просвета на някогашния родител на Марс.Колкото и да е необичайно, кулминационната точка на мистерията на Космическата пирамида на Еандо Биндер ми идва на разум. В романа на Биндер астероидният пояс е формиран от целенасочена гравитационна офанзива, която употребява силата на цялата слънчева система. Всъщност пирамидите са били гравитационни генератори, употребявани за манипулиране на пространство-времето. “Фарел предлага решение на мистерията, която от дълго време озадачава откривателите, разкривайки повода за тази антична война, средствата, посредством които е била водена и същинската природа на тайната технология зад античните Скрижали на ориста.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР