Актьорският състав от оригинала на телевизионния сериал Сексът и градът

...
Актьорският състав от оригинала на телевизионния сериал Сексът и градът
Коментари Харесай

Героите от Сексът и градът се завръщат на телевизионния екран

Актьорският състав от оригинала на телевизионния сериал " Сексът и градът " се събра на аления килим в Ню Йорк на премиерата на продължението му " Просто ей по този начин " ( " And Just Like That " ), съобщи Ройтерс.

Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис вземат участие в продукцията, в която се появяват техните героини, само че две десетилетия по-късно. Актрисата Ким Катрал, която изпълняваше ролята на Саманта Джоунс - четвъртата от групата околните приятелки в " Сексът и градът " - не се е присъединила в продължението на хитовия сериал.

Сред новите лица в телевизионната продукция са Никол Ари Паркър, Сара Рамирес и Сарита Чудхури.
 / iStock/Getty Images
Сара Джесика Паркър дефинира като вълнуващата концепцията за разширението на актьорския състав. " Идеята за разрастването на фамилията... наподобява предизвикателна и забавна, " съобщи актрисата.
 / iStock/Getty Images
Кристин Дейвис пък описа, че техните героини в този момент се намират в друг културен миг. " Разговаряме за разнообразни неща. Занимаваме се с разнообразни неща. Как героините ще се оправят с тези неща? За нас беше забавно да помислим, " изясни тя.
 / iStock/Getty Images
На дребния екран отново ще се появят Крис Нот и Марио Конте.

Нот , който в оригинала се превъплъщава в ролята на Тузаря и е дългогодишна любовна тръпка на героинята на Паркър, оприличи завръщането си в продукцията като диалог със остарял другар, с който не се е виждал от двадесет години. " Това беше специфичен миг в нашия живот и специфичен миг за града, а градът мина през тежки времена и се надявам, че ние можем малко да го развеселим, " сподели той.

Новата телевизионна продукция е от 10 епизода, а излъчването й стартира през днешния ден по стрийминг платформата HBO Maкс. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР