Актьорите Весела Бабинова и Владимир Зомбори са двойка в реалния

...
Актьорите Весела Бабинова и Владимир Зомбори са двойка в реалния
Коментари Харесай

Весела Бабинова и Владимир Зомбори стават двойка и на сцената

Актьорите Весела Бабинова и Владимир Зомбори са двойка в действителния живот от няколко години, само че в този момент за първи път им следва да влязат в функциите на двойка и на сцената.
 “Пистолет в Торнадо (и хиляди жестоки удари) ” с Весела Бабинова с премиера в “Theatro оттук канала ”
Какво ще направи за първи път Весела Бабинова

Да надхитриш гибелта през смях

В представлението " Заклеваш ли се в децата? " тя е психолог, а той - правист. И двамата имат деца от предходните си връзки. И са колкото влюбени, толкоз и суеверни.

Затова една вечер се заклеват, че в името на децата си ще си бъдат правилни 10 години. Времето обаче минава незабелязано и краят на този " период на честност " наближава. А с него идват моментът за истината и отговорът на въпроса какъв брой тежи да кажеш " кълна се ".

Междувременно сред двамата стартират да се прокрадват подозрения. Така те сами попадат в серпантина от неистини, от която излизането е същинско предизвикателство.

В историята на основните герои се намесва и изневярата, и е подложен въпросът къде се случва тя - в съзнанието на човек или в действителните дейности. Тя и Той са сложени в обстановки, които са колкото същински, толкоз и неразрешими. Защото са част от действителността на сантименталните връзки през днешния ден.

Пиесата ще ни накара да се замислим дали е допустимо една двойка да резервира любовта в свят от непрекъснати изкушения. И нужно ли е въобще любовта да бъде заложена, с цел да си припомняме, че съществува?

Колкото и задълбочени за човешките взаимоотношения да звучат тематиките, заложени в представлението, в него надалеч не липсва и хуморът. Автор на комедията е французойката Саломе Льолуш, а с режисурата се заема Крис Шарков. Сценографията пък е поверена на Ванина Цандева.

На Весела Бабинова и Владимир Зомбори на сцената ще партнират и актьорите Лидия Василева и Даниел Кукушев.
 “Премахни от другари “ с Мария Сапунджиева, Владимир Зомбори и Анелия Луцинова с премиера в “Theatro оттук канала “
Комедия от създателя на “Шерлок ” и “Доктор Кой ” с премиера у нас

“Премахни от другари “ дава обещание да ни остави без мирис от смях

Премиерата на " Заклеваш ли се в децата? " е на 6 и 7 февруари от 19 ч. в кино " Люмиер ". Следващите дати са 8 и 9 март, а цялата информация за представлението е.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР