Актьорите от „Glee“ се събират отново на линията, докато Хедър Морис отдава почит на Ная Ривера

...
Няма нищо подобно на стачка, която да обедини бившите членове
Коментари Харесай

Няма нищо подобно на стачка, която да обедини бившите членове на актьорския състав.

Актьорката Хедър Морис публикува в сряда поредица от снимки в потвърдения си акаунт в Instagram, показващи нея и някои от колегите й от "Glee" на пикет в подкрепа на стачките на писателите и SAG-AFTRA.

„Марширувахме в знак на солидарност с @sagaftra и @wgastrikeunite @wgawest @wgaeast“, бяха озаглавени снимките.

Членовете и сценаристите на "Glee" се присъединяват към членовете и поддръжниците на SAG-AFTRA и WGA на пикета на 23 август 2023 г. в Бърбанк, Калифорния. Членовете на актьорския състав и сценаристите на „Glee“ се присъединяват към членовете и поддръжниците на SAG-AFTRA и WGA на пикет на 23 август 2023 г. в Бърбанк, Калифорния. Алберт Л. Ортега/Гети изображения

Към Морис се присъединиха Дарън Крис, Патрик Галахър, Дот-Мари Джоунс, Ванеса Ленгис, Кевин МакХейл, Джош Съсман, Икбал Тиба, Бека Тобин и Джена Ушковиц в подкрепа на стачките, които продължават от месеци.

Морис носеше тениска, която каза, че е проектирана от Paper 8, на която пишеше „Хедър Морис е актьор“.

Тя също държеше знак, който отдаваше почит на покойната Ная Ривера, който цитира героя на Ривера от „Glee“, Сантана Лопес.

„Единственият прав, който съм, е направо разорен“, гласеше табелата.

Ривера почина през юли 2020 г. от случайно удавяне, след като изчезна по време на разходка с лодка с тогавашния си 4-годишен син, който беше намерен в безопасност. Тя беше на 33.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР