Актьорът Явор Бахаров бе арестуван за пореден път през седмицата.

...
Актьорът Явор Бахаров бе арестуван за пореден път през седмицата.
Коментари Харесай

Бг звездите, сгазили лука: От арести до пандиза

Актьорът Явор Бахаров бе задържан за следващ път през седмицата. Звездата бе арестуван от полицията в столицата. 37-годишният Бахаров е отведен от патрул на Столична дирекция на вътрешните работи до Четвъртo РПУ. По-късно стана ясно, че артистът е арестуван поради владеене на марихуана. ”Незначителен случай е това, за който не трябва дори и да приказваме “, сбито разяснява случая той. Бахаров е в изпитателен период на условната си присъда, постановена от Благоевградския областен съд през м.г. за шофиране след приложимост на алкохол и опиати в изискванията на рецидив. Магистратите промениха едногодишната ефикасна присъда, постановена от районните съдии в Разлог, в 1 година " отнемане от независимост " с 4-годишен изпитателен период, защото Бахаров бил оправдан по право във връзка с предходните си осъждания.
Хулиганство
Припомняме, че на 8 февруари 2020 година артистът кара лекия си автомобил в Банско, когато се разминава с патрул на локалното РПУ. На служителите на реда им направило усещане, че колата на Бахаров криволичи по пътното платно. Униформените последвали автомобила на артиста и подали светлинен и звуков сигнал. Извършената на място проба за приложимост на алкохол отчела 1,30 промила. Актьорът бил тестван и за приложимост на наркотични субстанции, като уредът отчел позитивен резултат за кокаин и канабис. По-късно в поликлиниката в Банско артистът дал кръв за проучване за алкохол. Изготвената химическа експертиза открива, че концентрацията на алкохол в кръвта му все още на действието е била 1,42 промила. Актьорът има и други прегрешения, измежду които и безчинство. През 2016 година бе заловен да кара пийнал в Бургас, получава 6 месеца условно с 3-годишен изпитателен период. Преди 7 година получи присъда за безчинство, а през март м. година в София се забърка в махленски скандал и побой. Тогава получи присъда 9 месеца пробация за безчинство.
Наранен крайник
Жана Бергендорф също не един път е имала пререкания с властта. Полицаи спипаха певицата с опиати в личния й дом. Съседите чули крясъци от вкъщи й, откакто не спрели няколко часа, повикали патрул. Жана й половинката й са открити очевидно дрогирани. След битовия скандал приятелят на звездата бил с засегнат крайник, а тя с комоцио. Полицаите откриват открита марихуана в дома им, а двойката е задържана. След случая юристът на Жана заяви, че никой не е заловен с опиати и най-вероятно клиентката му е задържана за повдигане на звук и нарушение на публичния ред. Това обаче не е единственото нарушаване на Бергендорф. Тя е арестувана за приложимост на кокаин, откакто провокирала лека злополука в столицата. Пристигналите на мястото служители на реда са ревизирали с дрегер певицата за алкохол. Тестът бил негативен. Въпреки това държанието на Бергендорф усъмнило униформените и те й създали полеви тест за опиати, който посочил съществуване на кокаин. Певицата е отказала да даде кръв и урина и била откарана в 1-во РПУ.
Спукани гуми
Шеф Андре Токев също влезе в престъпните летописи, откакто бе заловен на Околовръстното шосе да кара с 1,79 промила алкохол в кръвта. Тогава той управляваше колата си със спукани гуми. Впоследствие стана известно, че това не е първият случай, в който звездата нарушава закона. Преди две години карал колата си във Варна, а след инспекция дрегерът отчел 1,6 промила алкохол. Тъй като по закон това е закононарушение, две седмици по-късно известният кулинар сключил съглашение с районната прокуратура във Варна. Признавайки се за отговорен, получил 3 месеца условно с 3 години изпитателен период. Взели му и книжката за 4 месеца. След второто нарушение на началник готвача обаче присъдата му стана ефикасна и получи 7 месеца затвор. За положителното си държание той бе предварително освободен.
Свински опашки
Скандалната миска Анита Мейзер бе наказана на 2 година затвор за причиняване по несъобразителност гибелта на брачна половинка си Николай Димов и за предложение на 30 000 евро рушвет на проверяващ служител на реда. Освен това тя трябваше да заплати 4000 лева санкция и 100 000 лева кръвнина. Припомняме, че през 2016 година Мейзер задуши 40-годишния културист със " свински опашки ", до момента в който му пособия да направи опит за проява на мощ. Тя вързала кабелните стяжки на врата на мъжа си, който се опитал несполучливо да ги скъса с мускулите на врата си. Част от присъдата си Мейзер излежа в сливенския затвор, защото преди този момент прекара зад решетките 22 месеца.
Домашен арест
Не еднократно се е налагало на Софи Маринова да заплаща гаранциите на мъжете в живота си. Последният подобен случай беше през лятото, когато Гринго бе арестуван за безчинство и нанасяне на лека телесна щета на различен мъж, наказването за което е очакван затвор до 1 година или пробация Мъжът на фолкзвездата бе пуснат на независимост. Софийският градски съд промени наложената от Районния съд мярка за неотклонение „ домакински арест “ в парична гаранция от 3000 лева Престъплението е осъществено в дискотеката на артиста Константин в Студентския град, Софи Маринова е била посетител на заведението, когато почитател изискал да се снима с нея. Гринго обаче му отвъртял подобен пестник, че му нанесъл лека телесна щета. Преди това Давидов е осъждан от спецсъда на 10 месеца затвор и 4000 лева санкция поради изнудване. В началото на есента синът й Лоренцо бе забъркан в скандал. Момчето бе търсено от Министерство на вътрешните работи, с цел да го разпита по отношение на разрушена каналджийска скица за трафик на мигранти.

Лоренцо бил пуснат за търсене поради изказванията на 21-годишния задържан Иван С., който бил арестуван да прекарва бежанци. Синът на Софи Маринова се е проявявал и различен път. Той беше спрян от полиция и отказал да бъде тестван за опиати, поради което книжката му е отнета. Преди години пък полицията във Враца арестува някогашния мъж на фолкзвездата Софи Маринова – Дачо. Задържането му е станало по искане на италианските управляващи. Бившият доведен наследник, а след това обичан на Софи Маринова бе упрекнат в разпространяване на опиати на територията на Италия.
Непълнолетна упрекна Коцето в обезчестяване
В разгара на лятото 17-годишно момиче подаде тъжба за обезчестяване против фолкпевеца Константин. Според нея Коцето я е изнасилил в хотелската си стая. По-рано изпълнителят е пътувал в първокласен мерцедес в компанията на Борис Дали и сътрудника си Илиян. Шофьор е бил Велислав Делибалтов, който е брат на Борис Дали. След жалбата фолкпевецът е свикан да даде показания. До арест не се е стигнало и откакто дава пояснения, е пуснат. По-късно близки на артиста дадоха да се разбере, че в действителност Константин бил жертва, защото родственици на момичето от известно време се опитвали да намерят всевъзможни способи да го изнудват за пари.
Човека Глас закопчан простъпка
В рамките на масираната спецоперация против Недосегаемите маскирани служители на реда нахлули в дома на артиста Краси Аврамов, прочут като Човека Глас. Баретите го тръшнали на земята и му поставили белезници. Аврамов до късно бил на подготовка, работел върху новата си ария, прибира се изтощен и незабавно заспива. Посред нощ в дрямка артистът чул позвъняване, само че не обърнал внимание. След което стартира да се крещи, следва разтрошаване на вратата. В началото изпълнителят даже си мисли, че всичко е доста неприятен сън.

“Видях, че идва голяма група от хора с качулки и ме проснаха на земята, викнаха ми да легна, евентуално като всеки един нарушител, аз по този начин се почувствах. Но когато видях, че са служители на реда, аз се успокоих, че няма нищо ужасно да стане, тъй като от нищо не се тормозя “, изяснява след случая Аврамов. Маскираните покрили главата на Аврамов с афиш. “Единственото нещо, което споделих, е - аз съм Красимир Аврамов, и някой сподели - ааа това е артистът, и цялата драма и екшън понижа, откакто на всички места разтършуваха и ревизираха, извиниха ми се за което, споделиха ми, че е станала неточност, не е по отношение на мен “, изяснява още артистът. След инспекция излиза наяве, че офанзивата е била ориентирана за различен апартамент.

Източник: " Телеграф "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР