Актьорът Влади Въргала и Ути Бъчваров приготвиха гигантски родопски кебап

...
Актьорът Влади Въргала и Ути Бъчваров приготвиха гигантски родопски кебап
Коментари Харесай

Ути и Влади Въргала сготвиха рекорден винен кебап по родопска рецепта

Актьорът Влади Въргала и Ути Бъчваров подготвиха великански родопски кебап по време на фестивала на плодородието. " За да стане това ядене по този начин напълно, моята роля беше просто да държа голямата лъжица, с цел да създадем фотография с Ути “, сподели с усмивка Влади Въргала пред " Телеграф “

" Бях поканен за водещ на първия проведен у нас Фестивал на плодородието в с. Кирково. Щом става дума за изобилие, няма по какъв начин да мине без моето наличие. Ястието бе сготвено в двуметров тиган, изработен от чело на локомотив.

" Интересно е, че с цел да стане, Ути е употребявал към 100 кг телешко месо и зеленчуци и, забележете, единствено на локални производители, това беше изискване даже и в конкуренциите. Имаше надпревари - за най-хубава лютеница и най- автентичен десерт отново с локални проукти “, въодушевено описа Въргала.

Това, което обаче най-вече го впечатлило, било отношението на хората един към различен и тяхната човещина. " Не можете да си визиите за какви хора става дума - от тях лъха човещина. Сега, като няма казарма, мисля, че не е неприятно всеки на една избрана възраст да прекарва по година в Родопите, с цел да се научат на човечност. И още нещо - това е район със смесено обитаеми, бях сюрпризиран по какъв начин живеят тези хора - пример за приемливост, другарство и единение “ описа още артистът.

С Фестивал на плодородието жителите на Кирково означиха края на селскостопанската година.

Целта му е да продължи традициите и в това време да основава нови такива.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР