Актьорът ветеран Жерар Депардийо осъди днес безумните, неприемливи ексцесии на

...
Актьорът ветеран Жерар Депардийо осъди днес безумните, неприемливи ексцесии на
Коментари Харесай

Жерар Депардийо с остри критики към Владимир Путин

Актьорът деец Жерар Депардийо осъди през днешния ден " безумните, неприемливи ексцесии " на съветския президент Владимир Путин в Украйна. " Руският народ не е виновен за безумните, неприемливи ексцесии на своите водачи като Владимир Путин ", съобщи пред Агенция Франс Прес филмовата звезда, която в предишното стана известна с възхищението си от съветския водач.

Депардийо, дългогодишна звезда във Франция, преди " Зелена карта " на Питър Уиър от 1990 година да го трансформира и в холивудска звезда, напусна Франция и одобри съветско поданство през 2013 година в символ на митинг против препоръчаното повишение на налозите за богатите в родината му.

Той е упрекнат и в обезчестяване и полово посягане над млада френска актриса в дома му в Париж през 2018 година - обвиняване, което той назова " безпричинно ". 72-годишният Депардийо се беше трансформирал в другар на Путин, само че се разгласи против войната в Украйна и прикани за договаряния дни след началото на съветската инвазия предишния месец.

" Русия и Украйна постоянно са били приятелски страни ", сподели той тогава пред Агенция Франс Прес. " Спрете войната и преговаряйте ". Днес звездата съобщи, че ще даде всички доходи от три вечерни концерта в Париж на " украинските жертви на тази трагична братоубийствена война ".

Откакто получи съветско поданство, Депардийо постоянно хвали страната, наричайки я " велика народна власт " и възхвалявайки Путин, който преди време съпостави с починалия папа Йоан Павел II.

Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР