Актьорът Васил Драганов, около който се разразиха доста скандали напоследък,

...
Актьорът Васил Драганов, около който се разразиха доста скандали напоследък,
Коментари Харесай

Шок и ужас! Зад маската на комика Васил Драганов се крие родител, който вози децата си пиян

Актьорът Васил Драганов, към който се развихриха много кавги в последно време, се оказа, че не е това, за което се показва, предава Lupa.bg . Още през миналото лято медията разкри какви ги прави по морето известният Радко от „ Столичани повече “ – постоянно си къркал бира, а по-късно се качвал на автомобила си, в който вози и децата си!


По време на почивката, която за него може и да е била такава, само че не и за близките, той постоянно правел кавги, зависим на алкохола, а най-често пострадал била жена му Андреа, която към този момент няма нищо общо с него, както и други нейни другари и познати, дръзнали да я защитят.
Именно гости на крайморско капанче видяха артиста Васил Драганов да пие бира и след това да се качва в кола и да вози децата си.
След като забелязал това артистът, станал още по-агресивен и минавал около палатките на бранителите, с цел да ги ругае и заплашва, а в обществените мрежи се разрешавал да ги сплашва с най-различни слова. Също по този начин, Драганов говорел и пишел на Андреа неща против тези хора, които се опитвали да я предпазят.
Един от хората, от които дамата потърсила помощ, протекция и подпомагане, е Наталия Габарева, която разгласява собствен пост във Facebook: „ Андреа Драганова, хвани се, ще останеш сюрпризирана какъв брой хора стоят зад теб. Колко жертви сте делили един и същи пъкъл без да се виждате. Колко родители са се промъквали, с цел да видят за миг децата си от разстояние. Не се поддавай на изнудване, не се пречупвай пред закани, не се опасявай от натиска му – той няма към този момент с какво да те уязви “.
Габарева описа детайлности към цялата преживелица сред Андреа и Васил:
„ Скъпи сътрудници, читатели и другари, нашата обичана колежка Андреа Драганова се оказа в окото на бурята в последните два дни около следващия вик за внимание на нейния злопаметен някогашен брачен партньор. Всъщност не са няколко дни, а години, само че вие не знаехте за това. Всичко, през което мина това внимателно и доброжелателно творение, вие няма да научите и не е нужно, само че ние в редакцията живяхме с болката ѝ от самото начало.
Най-много тежеше неспособността да ѝ помогнем – не тъй като нямахме хрумвания по какъв начин или ни липсваше предпочитание и мотивация. Не! Но тя пазеше този човек с всички сили – от медиите, от слуховете, от управляващите, от юриста си, от родителите си, от нас в това число.
Когато Андреа пристигна при нас преди 5 години, тя беше един от най-влюбените и отдадени хора, които съм срещала. Говореше за Васил със замечтана усмивка и боготворене в очите – като че ли се е влюбила през вчерашния ден, а не е с този човек толкоз доста години. След време, когато я опознахме, видяхме горест зад усмивката. Започнахме да виждаме, че десетките позвънявания от него всеки ден не са единствено любов, само че и брутална ревнивост.
Тя стартира да пуска камерата, да демонстрира къде е и с кого е – с цел да потвърди, че е в редакцията. После стартира да плаче – все по-често и по-често. Един ден телефоните ѝ изчезнаха – и персоналният, и служебният. Страшно засрамена ми се обади от телефона на детето, че мъжът ѝ ги взел и отишъл да играе зрелище в провинцията. Усещах какъв брой е унизена да ми признае, само че той я беше оставил без варианти да комуникира и работи.
Една заран се събудихме и осъзнахме, че „ Андреа “ е писала необразовани цинизми под изявления на политици в обществените мрежи. Разбира се, нямаше по какъв начин да е Андреа – тя няма сходни думи в своя речник. Въпреки това стартира да трие, да се самоунижава и да се извинява, единствено и единствено да не признае това, което всички разбрахме – че различен човек беше взел за следващ път телефона ѝ за да я злепостави и изложи.
Не мога да преброя случаите, в които сме се молили на Андреа да излезе и да приказва. Но тя постоянно ни успокояваше, че могат да се схванат. Пуснала е една тъжба, никой не би трябвало да знае. Сега юристите ще напишат съглашение. Той е осъзнал, че децата имат потребност от нея, ще разреши да ги види. Не, излъгал я е и този път, само че нищо! Ще ги види на следващия ден, най-малко за малко, отдалеко. Полицията не може да помогне да влезе в жилището, само че те децата не са и там. Въртяла се около дома на свекървата, само че тя викнала полиция и щяла да пуска тъжба против Андреа. Не, Давид и през днешния ден не е бил на учебно заведение, най-малко да го зърне. Нищо, ще попита класната, ще попита директорката. Те скочили против нея, тъй като ги издава, че крият изчезнало дете и не пишат отсъствия. Нищо, няма значение, нея да я изядат. Важното е, че Васил е заречен – щом се схванат, Давид ще се върне в клас и тя ще вижда децата. Даже може някой ден баща им да разреши да се видят насаме…
Но не е отговорна Андреа, че е с нежно сърце, което обича и прости, даже когато не би трябвало.
Къде уважаеми българи, бяха институциите? Ако бяха на местата си, нищо от това нямаше да се случи. Нямаше никой да посмее по този начин да смачка тази чудесна жена с клюки – пред другари, близки, даже пред съда.
Къде сътрудници публицисти, е етиката? Питам всички вас, които отразихте неговата позиция. Потърсихте ли Андреа? Ало, Българска национална телевизия, имате ѝ телефона! Преди години беше ваш чиновник. Звъннахте ли ѝ за позиция, или я оставихте да се унижава с молби за право на отговор? Не ми отговаряйте, знам че не го направихте. Изчакахте я да се моли, с цел да можете високомерно да ѝ отговорите, че по закон има право на една минутка – той толкоз приказвал, нищо че за тази минута я разстреля пред обществото! А и да си решат персоналните проблеми между тях. Иначе, хайде от вас да мине – може и две минути. Пък можело и вероятно, може би, някой ден, в случай че съумеете да съдействате, в някое друго предаване.
Защо пиша всичко това? Защото знам, че Андреа от самото начало беше права – да открехне тази врата, за нея не е край и независимост, а началото на най-тежкото. Публичността, вниманието, вярващите против невярващите, обстановките дума против дума.
Пиша това, тъй като желая да знаете, че ние, нейните сътрудници от Tribune.bg се кълнем във всяко нейно изказване и стоим зад нея безусловно, не на 100, а на 1000%, без съмнение. Гордеем се с нея за смелостта да излезе и да приказва за насилието във всичките му форми и любовта, от която боли.
Андреа, хвани се, ще останеш сюрпризирана какъв брой хора стоят зад теб! Колко жертви сте делили един и същи пъкъл без да се виждате. Колко родители са се промъквали, с цел да видят за миг децата си от разстояние. Не се поддавай на изнудване, не се пречупвай пред закани, не се опасявай от натиска му – той няма към този момент с какво да те уязви!
Ако упорства и продължава да трови живота ти, пускай известията, които ти написа Васил, покажи заканите, клетвите против неродения живот в утробата ти, покажи фотосите на деформирани бебета, с които те залива… И да се завършва!
С почитание и цялата ни любов:
Наталия Габарева и целият екип “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР