Актьорът Уентуърт Милър, добил световна популярност с татуировките на Майкъл

...
Актьорът Уентуърт Милър, добил световна популярност с татуировките на Майкъл
Коментари Харесай

Уентуърт Милър проговори за новия сезон на „Бягство от затвора“ - slava.bg

Актьорът Уентуърт Милър, добил международна известност с татуировките на Майкъл в „ Бягство от пандиза “, разкри дали ще има нов сезон на хитовия сериал.

През януари Майкъл Торн от компания Foх разгласи, че се разисква снимането на настоящи епизоди на поредицата, само че Милър към този момент взе решение да не се връща в облика, трансформирал го в звезда.

Причината – желае да играе единствено персонажи, които са хомосексуални.

„ Излизам от „ Бягство от пандиза “. Официално. Просто повече не желая да играя хетеросексуални герои. Техните истории са разказвани доста пъти. Разбирам, че това ще разочарова част от вас. Съжалявам. Ако се притеснявате, че сте се влюбили в фиктивен хетеросексуален мъж, който е изигран от гей, това е ваш проблем. “, написа в обществените мрежи Милър.

„ Беше занимателно. Какво премеждие Напълно поддържам и разбирам позицията ти. Радвам се, че си взел това решение. Обичам те, братко “, разяснява обявата му Доминик Пърсел, прочут на феновете като екранния му брат Линкълн Бъроуз.

Още една звезда от „ Бягство от пандиза “ утвърди решението на Уентуърт Милър. Това е Сара Уейн Келис, която почитателите обикнаха в лекарската престилка на Сара Танкреди. Актрисата е безапелационна, че попълненията в прослойка са като семейство и постоянно се поддържат.

Снимка: Mega
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР