Актьорът, сценарист и писател Боб Оденкърк, известен с ролята си

...
Актьорът, сценарист и писател Боб Оденкърк, известен с ролята си
Коментари Харесай

Актьорът Боб Оденкърк получава наградата „Бухнал пудинг“ за Мъж на годината

Актьорът, сценарист и публицист Боб Оденкърк , прочут с ролята си на Сол Гудман в сериалите " В обувките на Сатаната " и " Обадете се на Сол " , бе разгласен за Мъж на годината от театралната натрупа " Бухнал пудинг " на Харвардския университет, съобщи Асошиейтед прес.

Оденкърк ще получи премията на гала на 2 февруари. " Когато избирахме Мъж на годината за 2023 година, бързо разбрахме, че е най-добре да се обадим на Боб Оденкърк ", сподели в изказване продуцентът Ейдън Голъб. " Готвим доста изненади, с цел да почетем приноса на Оденкърк към света на комедията и пред и зад камера ".

Театрална натрупа " Бухнал пудинг " е основана през 1884 година и се дефинира като третата най-стара натрупа в света. Връчва премията си за Мъж на годината от 1967 година Миналогодишният й лауреат е Джейсън Бейтман , а измежду предходните носители на оценката са Боб Хоуп, Дъстин Хофман, Шон Конъри. Наградата се присъжда на персони с дълготраен и важен принос в развлекателната промишленост.

За превъплъщението си в облика на Сол Гудман/Джими Макгил, Оденкърк е притежател на три награди " Изборът на критиците " и на голям брой номинации за " Еми ", " Златен глобус " и за премиите на Гилдията на актьорите . Носител е на две награди " Еми " за комедийни сюжети на " На живо в събота вечер " през 1989 година и на " Шоуто на Бен Стилър " през 1993 г.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР