Актьорът Михаил Милчев, нашумял като полицая от ДАНС Богдан Бенишев

...
Актьорът Михаил Милчев, нашумял като полицая от ДАНС Богдан Бенишев
Коментари Харесай

Блъснаха звезда на ,,Под прикритие“ в София. Млад шофьор го връхлетя и си тръгна ухилен

Актьорът Михаил Милчев, нашумял като служителя на реда от ДАНС Богдан Бенишев в хитовия кримисериал „ Под прикритие “, претърпя ПТП, при което колата му бе ударена от различен лидер в центъра на София.
„ Днес, 13.08. в 14.08 ч. се прибирах от кастинг с колата. Карах по „ Дондуков “ в посока моста „ Чавдар “. Малко преди да се изкача на моста, преди светофара, отдясно изскочи от директна автомобил BMW и ме удари в предната дясна врата. Опитах да го избегна, само че все пак ударът беше мощен – задействаха се страничните въздушни възглавници и счупиха тавана. Колата, която ме удари, нямаше спирачен път “, показа артистът от трупата на Театър „ София “.
Михаил Милчев разкри, че лидерът на другата кола, марка BMW, е роден през 1996 година и въобще не се е съобразил със знака за секване на път с преимущество. „ За мен един от най-големите проблеми е педагогичен. Тези хора по какъв начин са взели книжки, не знам, те не са научени. Спомням си моя инструктор, който ми споделяше – едното око да гледа ввляво, другото – вдясно. Едното ти ухо да слуша мотора, другото – отвън колата какво се случва. Страшното е, че се поддаваме на рутината и че шофирането е всекидневно занятие. Едно разпръскване и недържане на кормилото с две ръце може да коства твоя живот или живота на някой различен “. Актьорът разкри, че виновният водач и спътниците му са се извинили, уплашили са се и са разбрали грешката си, само че въпреки всичко за Милчев остава дългото очакване и разправии по отремонтиране на автомобила му, написа Телеграф.
Актьорът сподели, че се е почувствал афектиран от държанието на Пътна полиция, когато се е обадил да заяви за случая. „ Обадихме се на КАТ. Те попитаха има ли потърпевши. Ние казахме, че няма, а те дадоха отговор, че следователно няма да дойдат. Да си попълним двустранния протокол за ПТП-то и да се обърнем за вредите към застрахователите. Попитах не би трябвало ли да дойдат и да сформират акт на отговорния лидер за грубото нарушаване. Отговориха ми – НЯМАМЕ ТАКАВА ПРАКТИКА! Никакво наказване! Онзи си отиде усмихнат, щото си има и каско за разлика от мен… Думи нямам… “, написа с мъка Милчев.
Той изясни, че на място е пристигнал човек от застрахователната компания, към която е записано BMW-то. „ За благополучие разказа вредите на място и аз в този момент няма да вървя да се разправям със застрахователи занапред. Щетата е заведена. Сега би трябвало да отида да си дам единствено банковата сметка, с цел да ми преведат някакви пари. Но в случай че те не стигнат, аз би трябвало да го диря да ми доплати или да го осъждам. Или не знам там какво би трябвало да се направи “, сподели още екранният Бенишев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР