Актьорът Матю Пери, който изигра Чандлър Бинг в хитовия американски

...
Актьорът Матю Пери, който изигра Чандлър Бинг в хитовия американски
Коментари Харесай

Отиде си Матю Пери

Актьорът Матю Пери, който изигра Чандлър Бинг в хитовия американски сериал " Приятели ", е бил открит мъртъв в дома си на 54-годишна възраст, оповестяват през днешния ден американските медии, представени от Франс прес.

Според в. " Лос Анджелис Таймс " артистът е бил открит мъртъв в джакузито в дома си в Лос Анджелис. Според неназовани източници, представени от същия вестник и профилираната медия Те Ем Зет, която първа заяви за гибелта на артиста, на мястото не са открити следи от принуждение.

Пери се прочу най-много с ролята си на саркастичния Чандлър Бинг в хитовия сериал " Приятели ", предаван в продължение на десет сезона от 1994 до 2004 година

От години артистът се бореше със зависимостта си към болкоуспокояващи и алкохол. Отделно е посещавал и рехабилитационни клиники за наркомани.

През ноември 2022 г.той публикува записките си, озаглавени " Приятели, любовници и огромното извънредно нещо: записки ". В нея той разкри, че дебелото му черво се е спукало вследствие на пристрастяването му към опиоидите, когато е бил на 49 години. Лекарите му дават единствено 2% късмет за оцеляване и той е в кома в продължение на две седмици. 14 интервенции са били нужни, с цел да се възвърне от уврежданията, като през годините е ходил 15 пъти на рехабилитация с вярата да се отърве от наркотичната си взаимозависимост.

Инфо: БНР, Българска телеграфна агенция

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР