Ние някога наистина ли се съобразяваме с нуждите на нашите

...
Ние някога наистина ли се съобразяваме с нуждите на нашите
Коментари Харесай

Купих този „най-добрият досега“ матрак от Dreams, който преобрази съня на детето ми

Ние в миналото в действителност ли се съобразяваме с потребностите на нашите деца, когато става въпрос за матрака, на който спят? Е, мога да ви кажа, че не съм имал, и ще ви кажа също, че моето 11-годишно дете е имало повече кревати, в сравнение с аз съм имал за моите 43 години. От легло за малко дете до единично легло за дете, дълго чакано двуетажно легло-ела-бюро-ела-гардероб до най-лошото решение, вземано в миналото – кушетката.

Купуването на софа изглеждаше релативно добра концепция по това време, само че не след дълго щерка ми стартира да ненавижда всичко обвързвано с нея. Не й позволяваше да провеси дългите си растящи крайници от двете страни, когато беше належащо, а супер тънкият и неуместен матрак с нулева възглавница или опора за растящото й тяло несъмнено причиняваше повече щета, в сравнение с изгода.

Беше минимум една година бърборене за това какъв брой неловко е леглото и какъв брой болки изпитва заради неналичието на възглавница, опора и опора, от които се нуждае, до момента в който спи. Тя също се събуждаше през нощта,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР