Великобритания е прогнозирана за адско време, тъй като ужасяваща гръмотевична

...
Великобритания е прогнозирана за адско време, тъй като ужасяваща гръмотевична
Коментари Харесай

Великобритания ще се сблъска с ужасяваща гръмотевична буря с 10 дни дъжд, които ще паднат само за три часа

Англия е планувана за адско време, защото ужасяваща гръмотевична стихия ще донесе 10 дни превалявания единствено за три часа.

Със междинните месечни превалявания през юни, записани като 47 мм, бяха излъчени терзания за интервал на превалявания от 15 мм в Кент. Това би означавало, че една трета от целия междинен дъжд за месец ще удари южния окръг и ще продължи три часа като част от мега европейска стихия.

Огромната гръмотевична стихия е единствено след една седмица, съгласно метеорологичните карти на Ventusky, които - в случай че са точни - биха посочили, че Брайтън, Саутенд-он-Сий и Ипсуич ще бъдат обхванати от бурни условия. Кент също би понесъл тежестта на голямото нарастване на преваляванията. Службата за метеорологични условия също удостовери вероятността от „ мощен, мълниеносен дъжд “ да засегне страната, когато температурите нормално се чака да доближат върхове от 21C.

Дългосрочна прогноза, оповестена от метеорологичната организация, гласи: „ След няколко дни на най-вече хубаво и устойчиво време...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР