Актьорът Мариан Бачев с весело признание на какво е станал

...
Актьорът Мариан Бачев с весело признание на какво е станал
Коментари Харесай

Мариан Бачев с весело признание на какво е станал свидетел на летище Варна

Актьорът Мариан Бачев с радостно самопризнание на какво е станал очевидец на родното летище. Хващайки самолета от Варна към София, подчиненият на Слави Трифонов е претърпял комична обстановка. 

Никой не може да повярва какво е извадила дамата от шкафа при инспекцията на скенер. Бачев още не може да се окопити от гледката. 

" След прелестния театър на " Оркестър без име " през вчерашния ден, през днешния ден към този момент съм на летището на път за София. Идва ред на граничен надзор. Свалям си очила, преносим компютър, колан... Винаги внимавам да не си изгубя гайката при бързото му събаряне. Този път обаче забравих. Минах през скенера, очаквам си ръчния багаж ", споделя той.

Обръща се към служителката с въпрос: " Извинете, знам, че звучи може би жалко, само че може ли да погледнете дали гайката колана ми не е паднала някъде там ". 

" Любезна служителка се усмихва до уши и отива да огледа. Не я намира. Навежда се и изважда от шкафа цяла голяма кутия, цялостна с гайки.

- Изберете си, която поискате! Или си вземете няколко!

Избрах си. Усмихнат ден и на вас ", споделя той за комичната си обстановка и сподели фотография на кашона с гайки за колан.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР