Актьорът Мак Маринов, който изпълнява главната роля в хитовия сериал

...
Актьорът Мак Маринов, който изпълнява главната роля в хитовия сериал
Коментари Харесай

Хванаха Милен от Алея на славата да кара пил

Актьорът Мак Маринов, който извършва основната роля в хитовия сериал по Нова телевизия  " Алея на славата ", е изгубил шофьорската си брошура и е попаднал в ареста поради приложимост на алкохол. А след случката артистът преосмислил много неща и към този момент гледа по различен метод на живота си.

Във въпросния ден Мак седнал зад кормилото след приложимост на алкохол, за което след това и горчиво съжалявал.

" Каквото и да си мислиш в подобен миг, това не би трябвало да се прави ", разкайва се към днешна дата актьорът, който при започване на юли навърши 32 години.

Мак осъзнал, че отнемането на свободата е най-болезнено, тъй като вътре не можел да прави нищо, даже да мисли. Осъзнал, че с цел да можеш да бъдеш свободен, би трябвало да спазваш наложените в обществото правила. Затова към днешна дата той счита, че случилото се е било за положително. Защото понижил доста алкохола и към този момент в никакъв случай не кара автомобила си, в случай че е пил алкохол, написа " Уикенд ".

Мак Маринов произлиза от артистично семейство. Негов татко е артистът и преводач Валентин Маринов – Пело, който си отиде от злокачествено заболяване през 2020 година. Загубата била извънредно мъчителна за Мак Маринов, написа още изданието.

 undefined

Негова майка е актрисата Жоржета Николова. Отначало Маринов записал философия, само че по-късно се трансферирал в НАТФИЗ, където се дипломира през 2017 година в класа на проф. Ивайло Христов.

В момента младият артист прави шеметна кариера. Играел е атентатора Атанас в поредицата " Откраднат живот ", Страхил във втория сезон на сериала " Пътят на достойнството ". Взима участие и в сръбския сериал " Южен вятър 2: Ускорение ", където си партнира и с други български артисти.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР