Актьорът, който през 2016 година оплю родния фолк и по-конкретно

...
Актьорът, който през 2016 година оплю родния фолк и по-конкретно
Коментари Харесай

Цирк! Актьорът, Който Оплю Фолка И Галин, Нагази В Чалгата

Актьорът, който през 2016 година оплю родния фолк и по-конкретно Галин, влезе с гръм и тропот в чалгата, видя Secret.bg. Става въпрос за Стефан Попов – Чефо, който необятната публика помни от сериала „Ние, нашите и вашите“.

Преди 2 години към името му се разшумя след негов протест. Тогава той трябваше да взе участие в постановката „Изневери в повече“. Седмици по-късно обаче се оказа, че неговата роля ще се изиграе от фолк артиста Галин, евентуално за пиар на постановката.

Тогава Чефо разгласява покъртителен пост в обществените мрежи:

„Радостта от дебюта ми в „ Изневери допълнително “ отмина мигновено, когато без да съм известен – разбрах от предаването „ Папараци “, че като заместител на основния артист (какъвто бях аз) към този момент има нов човек на моето място – Галин.

Аз това си го пиша в СV-то – не съм чул за различен артист при първата му роля отвън Drama Theatre НАТФИЗ да е бил сменен от чалга звезда. Какво излиза?

Учиш 4 години висше, 4 години, труд, пот, нерви, борба… най-после идва „ Галин – Парата в случай че хвана “ и поема ролята ти. Разбира се, тъй като е по-талантлив, по-подготвен, по-ерудиран и по-мислещ “,

написа Чефо. Постът се споделяше като топъл самун и мнозина негови сътрудници го поддържаха. Тогава Галин се отдръпна от постановката, заявявайки, че не е знаел, че заменя някого. „Получих покана, на която се отзовах, научих си текста, само че щом има такава вълна, ще се отдръпва.

Сега очевидно Стефан няма никакъв проблем с чалгата и самоуверено се включва във всеки видеоклип, в който го поканят. Преди дни изгря в новия план на Годжи, а през вчерашния ден вечерта звездата му изгря и в новото предложение на Джулия „Твоя бях“, което си е мазна чалга. Премиерата на плана се състоя в навечерието на днешния Ден на театъра.

Е, надяваме се, че Попов ще включи в CV-то си и завладяването на ефира на телевизия „Планета“.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР