Актьорът, който изигра Чандлър Бинг в хитовия ситком за 10-те

...
Актьорът, който изигра Чандлър Бинг в хитовия ситком за 10-те
Коментари Харесай

Матю Пери „щастлив и бодър“ преди смъртта, казват създателите на Friends

Актьорът, който изигра Чандлър Бинг в хитовия ситком за 10-те сезона на сериала, умря в събота при явно удавяне в дома си в Лос Анджелис. Той беше на 54.

Г-жа Кауфман сподели на водещата на Today Hoda Kotb, че диалогът им е бил „ страховит “ и оптимистичен.

„ Той беше благополучен и жизнен. Не изглеждаше натежал от каквото и да е. Той беше на в действителност положително място, заради което това наподобява толкоз незаслужено ", сподели тя.

Почитта се изсипа за обичания артист от събота, като сътрудниците му от Приятели споделиха, че са " изцяло унищожен ".

Петте сътрудници на Пери - Дженифър Анистън, Лиза Кудроу, Мат Лебланк, Дейвид Шуимър и Кортни Кокс - споделиха в взаимно изказване в понеделник: " Всички сме толкоз опустошени от загубата на Матю. Бяхме освен това от актьорски сътрудници. Ние сме семейство.

Матю Пери: Живот в фотоси

" Има толкоз доста за казване, само че тъкмо в този момент ще отделим малко време, с цел да скърбим и да обработим тази необозрима загуба. "

Прочетете още:
Какво разкриват записките на Пери
The този, който накара всички да се смеят

Приятели, подкрепящи членовете на актьорския състав, както и известни фигури като канадския министър председател Джъстин Трюдо и Сара, херцогинята на Йорк, също си спомниха за артиста през последните дни. < /p>

Пери беше открит в гореща вана в дома си в събота следобяд. Съобщава се, че аутоморфологичната експертиза е била неубедителна и чиновниците чакат резултатите от токсикологичните проби.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР