Актьорът Кевин Спейси заяви, че „ще се яви доброволно“ в

...
Актьорът Кевин Спейси заяви, че „ще се яви доброволно“ в
Коментари Харесай

Кевин Спейси се явява доброволно пред съда за сексуалните посегателства

Актьорът Кевин Спейси съобщи, че „ ще се яви непринудено “ в съда в Обединеното кралство по четири обвинявания за полово принуждение и едно обвиняване за „ принуждаване на разположение да взе участие в полова активност без единодушие “ .

Актьорът направи изказване пред „ Добро утро, Америка “, в което акцентира, че е „ убеден “, че може да потвърди своята непорочност . Ако Спейси не се появи непринудено в Обединеното кралство, английските управляващи възнамеряват да желаят формалното изгонване на артиста от Съединени американски щати . Спейси може да бъде публично упрекнат единствено след ареста му в Англия или Уелс .

Говорител на Спейси съобщи думите му пред „ Добро утро, Америка “: „ Много правя оценка изказването на Кралската прокуратура, в което те деликатно подсетиха на медиите и обществеността, че имам право на обективен развой и съм почтен, до момента в който не се потвърди противното. Въпреки че съм отчаян от решението им да продължат напред, аз ще се явя непринудено в Обединеното кралство и ще се защитя против тези обвинявания, за които съм убеден, че ще потвърдят моята непорочност. "

Решението за покачване на обвиняване против Спейси във Англия беше разкрито в четвъртък от Прокуратурата на Обединеното кралство (CPS) , която прекара повече от година в обзор на досие, предадено им от полицията.

„ CPS позволи наказателно обвиняване против 62-годишния Кевин Спейси за четири обвинявания в полово посягане против трима мъже “ , сподели Розмари Ейнсли, началник на отдела за специфични закононарушения на CPS. „ Той също е упрекнат в тласкане на разположение към полова интензивност без единодушие. Обвиненията са след обзор на доказателствата, събрани от столичната полиция при нейното следствие. Кралската прокуратура припомня на всички заинтригувани, че наказателното произвеждане против господин Спейси е интензивно и че той има право на обективен развой. "

Смята се, че най-малко някои от обвиняванията произтичат от времето на Спейси в театъра Old Vic в Лондон , където той е бил артистичен шеф от 2004-2015 година След обвиняванията в полово посягане против артиста в Съединени американски щати, театърът предприе вътрешно следствие, което съгласно BBC докара до изявата на 20 жертви, които настояват, че той се е държал несъответстващо с тях.

JUST IN: Kevin Spacey said Tuesday he plans to "voluntarily appear " before British courts to defend himself against four charges of sexual assault authorized against the actor last week.
— ABC News (@ABC)
Обвиненията са най-новите от поредност цивилен и наказателни борби, които Спейси води, откогато обвиняванията за неговото полово посягане и непозволено държание бяха разкрити за първи път обществено през 2017 година от артиста Антъни Рап. Рап сподели пред Buzzfeed News, че когато е бил на 14, Спейси е протегнал ръка полово на него без негово единодушие по време на празненство.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР