Актьорът Кевин Спейси получи награда за цялостно творчество в Италия

...
Актьорът Кевин Спейси получи награда за цялостно творчество в Италия
Коментари Харесай

Кевин Спейси получи награда за цялостно творчество, дни след като се яви по дело за сексуално насилие

Актьорът Кевин Спейси получи премия за изцяло творчество в Италия - дни откакто се яви в съда във Англия, с цел да отхвърли обвиняванията против него в полово принуждение.

Наградата беше връчена от Националния музей на киното в Торино (Mole Antonelliana), които акцентират " персоналния естетически и авторски принос на Спейси за развиването на трагичното изкуство ". Предишните носители на премията са актрисите Изабела Роселини, Моника Белучи и режисьорът Дарио Ардженто.

В речта си артистът благодари за " смелостта " на институцията да му връчи премията. Носителят на два " Оскар " -а показа и прожекция на кино лентата " Американска хубост " от 1999 година, в който взе участие.

Той благодари на шефа на музея Доменико Де Гаетано и на ръководителя на отдела за интернационалните връзки Марко Фаланка за организирането на събитието.

" С връчването на тази премия те вършат решителна отбрана на художествените достижения и за това би трябвало да бъдат приветствани ", сподели той.

Това беше първата гала, на която Спейси участва откогато през 2017г. против него бяха повдигнати седем обвинявания за полово посягане против мъж при започване на 2000-те години - изказвания, които.

" Живея живота си всеки ден. Ходя по заведения за хранене, срещам се с хора, карам, играя тенис, постоянно съм успявал да срещна великодушни, същински, състрадателни хора. Не съм се скрил, не съм отишъл да пребивавам в пещера ", сподели той пред италианската осведомителна организация Ansa.

Само преди дни Спейси се появи в съда в Лондон, въпреки и посредством видеовръзка, с цел да отхвърли три обвинявания за непочтено посягане, други три обвинявания в полово посягане и едно в склоняване на разположение към полови дейности без негово единодушие.

Обвиненията костваха на артиста ролята му в известния сериал " House of Cards " (Къща от карти). Миналата година стана ясно, че на сериала 31 млн. $ за разноски, свързани с отстраняването му от плана на Netflix.

Очаква се съдът да вземе решение по делото за полово принуждение против Спейси през юни тази година.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР