Можете дори да откриете несигурността относно бъдещето на Световния икономически

...
Можете дори да откриете несигурността относно бъдещето на Световния икономически
Коментари Харесай

Отстъплението на Клаус Шваб предизвиква нови въпроси относно Давос

Можете даже да откриете несигурността по отношение на бъдещето на Световния стопански конгрес в Давос от неговите лични годишни коронни лафове.

Темата за WEF 2019 беше „ Глобализация 4.0: оформяне на световна архитектура в ерата на четвъртата индустриална гражданска война “. За 2023 година: „ Сътрудничество в един фрагментиран свят “. За 2024 година: „ Възстановяване на доверието “.

Това е неловко време за елитарни събирания на бизнеса и политиката поради възходящото геополитическо напрежение и пукнатини в многостранния ред. Така че това прави известието по-рано този месец, че Клаус Шваб, осемдесетгодишният създател на WEF, се отдръпва от ежедневното си ръководство на shindig, нещо като миг за Давос.

Това провокира нов кръг от ръце- да се мъчат по какъв начин ще продължи Давос: толкоз стегната е била хватката на Шваб върху WEF и толкоз неразбираемо какъв брой въздействие ще продължи да има като ръководител на настоятелството на организацията, че има подозрения по отношение на бъдещето на конференцията, откакто от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР