Актьорът Камен Воденичаров спасил в труден момент Слави Трифонов, когато

...
Актьорът Камен Воденичаров спасил в труден момент Слави Трифонов, когато
Коментари Харесай

Камен Воденичаров спасил Слави Трифонов по време на шофиране до Бургас

Актьорът Камен Воденичаров избавил в сложен миг Слави Трифонов, когато получил паникатака. Затова показа самият той, признавайки за другарството си с гологлавия шоумен.

Случката се разиграва преди време на път към Бургас, където двамата имат присъединяване. Пътуват безпроблемно с " БМВ " -то на Камен, когато Слави получава ненадейно мощно сърцетуптене и афишира, че умира. Воденичаров реагирал невъзмутимо - стопира колата и моли Трифонов просто да се разноски, дишайки. Камен успокоява Слави, че няма да почине, само че след настояването на Дългия, че до кончината му остават броени минути, Воденичаров подкарва към болничното заведение в Бургас.

В последна сметка всичко се размина с паникатака.

" Слави има изключително отношение към здравето си. Щом реши, че леко го е клъвнал щъркелът, към този момент край. Каза, че умира. Накарах го да излезе на открито да подиша малко въздух. Но му обясних, че е по-добре да отидем до Бургас, в случай че желае да умира, най-малко да е в болница, по този начин щеше да е по-добре ", с възприятие за комизъм разяснява сериозната обстановка с днешна дата Камен Во.

Водещият в малкия екран на Слави е безапелационен, че Трифонов е един от дребното му същински другари, макар че са се карали доста пъти.

" Останаха ми най-истинските другари. С тях драмите са изживени, простени. Много значимо е да можеш да простиш, тъй като никой от нас не е съвършен ", споделя Воденичаров. Още през цялото време той е изяснил в диалог с Дългия, че с наслада би се присъединил в малкия екран му, само че не и в партията му.

 

" Мисля, че Слави ме разбра. Като цяло структурата на българския политически живот след 1989 година остана по-близо до онази партийна номенклатурна ченгеджийска конструкция и система, която си има собствен личен интерес. Не е толкоз чиста и с желание да се показват обособени групи от хора. Затова не желая да вземам участие в партии ", изяснява претекстовете си пред Дългия Воденичаров.

В момента Камен се усеща добре и е в лятната си отпуска. Той също се оплаква от здравословни проблеми, свързани с гастрита му. Забелязал обаче, че когато е в чужбина и яде качествена храна, стомахът му не основава кахъри. От години Воденичаров не дава изявленията, в случай че не са на политически или публични тематики.

" Абонат съм на жълтата преса от години, непрестанно се написа за някакви измислени драми и кавги с мен. Напоследък умишлено започнах да заобикалям да демонстрирам в обществените мрежи мои персонални фотоси и мисли, тъй като ги поясняват с небивалици ", изяснява артистът, който не стопира да работи и през лятото.

" Непрекъснато съм фокусиран върху това, което върша. Имал съм по-неангажиращи връзки, живял съм в една долче вита среда. Но в този момент и животът е по-различен ", споделя Камен Во.

Той е безапелационен, че в никакъв случай не е желал да емигрира, въпреки, че обожава Барселона и доста желал да живее там.

" Исках да си купя жилище в Барселона и лятото да вървя, само че не съумях да събера парите ", чистосърдечно признава надареният Камен Воденичаров.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР