Актьорът Иво Аръков изпълни най-неблагодарната и най-тежка роля в шоуто

...
Актьорът Иво Аръков изпълни най-неблагодарната и най-тежка роля в шоуто
Коментари Харесай

Огромен комплимент за Иво Аръков в “Капките”: Цецо Елвиса го взема на турне

Актьорът Иво Аръков извърши най-неблагодарната и най-тежка роля в шоуто “Като две капки вода ”. Той трябваше да извърши реплика на Елвис Пресли, което е съвсем обособен род в шоу бизнеса.



Аръков се оправи сносно със задачата, най-малко дотолкоз, че това да е най-хубавото му осъществяване до момента в шоуто. Това му споделиха и Хилда Казасян, и Любо Киров.



Подкокоросан от Рачков и Геро, артистът за малко да загуби благосклонностите на певицата, като взе да и ползва свалки като композиция от Елвис и спасителя Младен, героят му в сериала “Съни бийч ”.

Хилда се тормози от нелепостите му не на смешка.



Любо Киров пък потегли да демонстрира на Аръков кое придвижване на Краля е очаквал да види. В резултат на това артистът за малко да се сетне.



Най-големият комплимент за Иво обаче пристигна от Цецо Елвиса, българското величие в измежду имитаторите на най-великия рокендрол артист в света.



Цецо беше в публиката и съобщи, че е подготвен да вземе Иво Аръков в своето лично турне. Той акцентира, че е артистът има още какво да учи, само че е най-привлекателният за дамите подражател на Елвис, който е виждал.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР