Актьорът и влогър Стефан Попов-Чефо коментира предложението на общинския съветник

...
Актьорът и влогър Стефан Попов-Чефо коментира предложението на общинския съветник
Коментари Харесай

Стефан Попов-Чефо: Нещата пред София изглеждат много забатачени

Актьорът и влогър Стефан Попов-Чефо разяснява предлагането на общинския консултант Вили Лилков в Столична община да се избере краткотраен ръководител, с цел да се излезе от " улицата без излаз ".

" Трябва да се откри някакво решение за София, тъй  като става дума за град с близо 2 милиона население. И град има доста проблеми още от предходното му ръководство. И тук не става дума просто да подливам вода на предходните ръководещи, както обичат да вършат политиците. Говорим с обстоятелства. Защото същата партия и партийно формирование има доста по-успешни общини на национално равнище, които са с доста по-малко проблеми. Така че не знам какво се случи в миналите съвсем 10 години, само че дръзвам да настоявам, че нещата пред София наподобяват доста забатачени. За мен тук казусът не е личността, която ще стане ръководител на СОС, явно е, че има някакви други подбуди за саботажа ", сподели той в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

Според него, това може да е обвързвано и с идната ротация и удари под кръста сред политиците, свързани с нея. " Тези хора сега просто си търсят разновидности кой кого. Използват всички лостове, с цел да могат да уязвят другата партия. Говоря за двете най-големи партии в страната. Битката е сред тях. Моето персонално мнение е, че си имаме министър председател в сянка. Даже не е и в сянка. Мисля, че е ясно, че това не е формалния министър председател. И тази негова функционалност на този депутат ще пораства, тъй като той е извънредно сръчен и сръчен в своите политически ходове ", счита Чефо.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР